Video

Οι μικροί χορωδοί του Αετοπούλειου “ζέσταναν” το Δημ. Συμβούλιο – VIDEO

Οι παιδικές φωνές πάντα χαρίζουν ένα άλλο χρώμα σε όποιον χώρο ακουστούν. Πόσο μάλλον όταν ο χώρος αυτός είναι ένα Δημοτικό Συμβούλιο, όπου τις περισσότερες φορές, μέσα από δυσκολίες, αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, χαράσσεται το μέλλον μιας πόλης.

Έτσι και στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2015, η παρουσία των μελών της παιδικής χορωδίας του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου έδωσε μία νότα Χαράς, Ελπίδας και Ζεστασιάς.

Οι μικροί χορωδοί, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έψαλαν Μωραΐτικα, Κερκυραϊκά και Ικαριώτικα Κάλαντα, κερδίζοντας άξια το ζεστό χειροκρότημα δημοτικών συμβούλων, γονιών, αλλά και επισκεπτών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος και η πρόεδρος του Δ.Σ. με τους μικρούς χορωδούς
Ο δήμαρχος και η πρόεδρος του Δ.Σ. με τους μικρούς χορωδούς.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους μικρούς χορωδούς και τους δασκάλους τους και σημείωσε ότι «αυτά τα παιδιά είναι η μόνη, και ίσως η τελευταία ελπίδα, για τον τόπο μας», συμπληρώνοντας ότι πρέπει να κάνουμε γι΄ αυτά «ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι μπορούμε περισσότερο, για να τα βοηθήσουμε».

Και όντως σε αυτή τη νέα γενιά «με την καθαρή ματιά», όπως εύστοχα παρατήρησε ο κ. Σίμος Ρούσσος, θα πρέπει να επενδύσουμε τα πάντα…

Να είναι καλά και να μας τα… ψάλλουν και του χρόνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet