Το βιβλίο «Ανώγειο, η αετοφωλιά του Ξηροβουνίου» παρουσίασε η Ένωση Ηπειρωτών
Πολιτισμός

Το βιβλίο «Ανώγειο, η αετοφωλιά του Ξηροβουνίου» παρουσίασε η Ένωση Ηπειρωτών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Ανώγειο, η αετοφωλιά του Ξηροβουνίου» που διοργάνωσε η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Θύμιος Ρέντζιος.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας παρουσιάζει ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία από το χωριό του, το ορεινό Ανώγειο Πρεβέζης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας, η γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελευθερία Σιαμέτη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Θωμάς, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λαοκράτης Βάσης, ο πρ. αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μανιάτης, η πρόεδρος της Γυναικείας Παρέμβασης Λίτσα Κασούμη και πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου εκπροσώπησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άρης Συκιώτης και Πάνος Πασχάλης, λόγω κωλύματος της προέδρου Λίτσας Γαλάνη.

Για το βιβλίο μίλησαν η συγγραφέας Μαίρη Παναγιώτου και ο Ηπειρώτης φιλόλογος-συγγραφέας Μάνθος Σκαργιώτης.

Την εκδήλωση συντόνισε και επίσης προλόγισε τον συγγραφέα και το βιβλίο ο εκπαιδευτικός Γιάννης Ζιάραγκας, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet