Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στο Χαλάνδρι, στις 27 και 28/6, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παλαιολόγου έως το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη, από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, ως εξής:

Το Σάββατο 27/6 στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος, με την κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος της οδού.

Την Κυριακή 28/6 πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, η κυκλοφορία των οποιων θα διεξάγεται ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Λεωφ. Κηφισιάς προς κέντρο Χαλανδρίου: Οδός Παπανικολή – αριστερά Σολωμού – δεξιά Βασ. Γεωργίου και εν συνεχεία προς κέντρο Χαλανδρίου.
  • Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Αγ. Παρασκευή προς κέντρο Χαλανδρίου: Οδός Παλαιολόγου – δεξιά Αριστοφάνους – αριστερά Αγ. Γεωργίου και εν συνεχεία προς κέντρο Χαλανδρίου.
  • Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Ν. Ψυχικό προς κέντρο Χαλανδρίου: (Οδός Εθν. Αντιστάσεως) i) αριστερά Παλαιολόγου – δεξιά Σολωμού – δεξιά Βασ. Γεωργίου και εν συνεχεία προς κέντρο Χαλανδρίου ή ii) δεξιά Παλαιολόγου – αριστερά Διονύσου (Πλ. Φλύας) – αριστερά Αγ. Γεωργίου και εν συνεχεία προς κέντρο Χαλανδρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Δημοφιλή άρθρα