O βουλευτής Βόρειου Τομέα Δ. Καιρίδης στηρίζει το Χαλάνδρι στο θέμα της περιοχής Πεύκο Πολίτη
Χαλάνδρι

O βουλευτής Βόρειου Τομέα Δ. Καιρίδης στηρίζει το Χαλάνδρι στο θέμα της περιοχής Πεύκο Πολίτη

Την πλήρη στήριξή του στη θέση του Δήμου Χαλανδρίου για το θέμα της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής Πεύκο Πολίτη, αλλά και στην αντίδραση του δημάρχου, Σίμου Ρούσσου, εκφράζει ο βουλευτής Βόρειου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης.

Απαντώντας στην επιστολή που είχε αποστείλει ο κ. Ρούσσος από τις 3 Ιανουαρίου 2021 ο κ. Καιρίδης σημειώνει:

«Μόλις έλαβα και διάβασα με προσοχή την από 3 Ιανουαρίου 2021 επιστολή σας και συμμερίζομαι απόλυτα τις θέσεις, την επιχειρηματολογία, αλλά και την αντίδρασή σας. Θα μελετήσω διεξοδικά τη νέα εμπλοκή στο ζήτημα και θα επανέλθω, προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ στην επίλυση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί».

Από την πλευρά του ο κ. Ρούσσος δηλώνει: «Ευχαριστώ τον κ. Καιρίδη για την άμεση ανταπόκριση και την απάντησή του στα θέματα που έχω συμπεριλάβει στην επιστολή μου για την άρση του αδιεξόδου στην ένταξη της περιοχής Πεύκο Πολίτη στο Σχέδιο Πόλης και, κυρίως, για τη στήριξη που παρέχει στις θέσεις, την επιχειρηματολογία, αλλά και την αντίδρασή μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καιρίδης δείχνει το ενδιαφέρον του για τα θέματα που απασχολούν το Χαλάνδρι. Περιμένω με ενδιαφέρον την έμπρακτη συμβολή του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet