Χαλάνδρι: Στο εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. του παππού της πέθανε από θερμοπληξία η 8χρονη
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Στο εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. του παππού της πέθανε από θερμοπληξία η 8χρονη

Μέσα στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του παππού της εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του το 8χρονο κορίτσι, που πέθανε από θερμοπληξία, κάτοικοι του καταυλισμού Ρομά στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Το κορίτσι έπαιζε στο σημείο και για άγνωστους λόγους παγιδεύτηκε με αποτέλεσμα να μείνει για ώρα μέσα στο όχημα και να υποστεί θερμοπληξία.

Συνελήφθησαν οι γονείς του 8χρονου

Η μητέρα της που την έψαχνε την ώρα του φαγητού ανησύχησε και άμεσα άρχισαν οι αναζητήσεις, όμως ήταν ήδη αργά. Τα άτομα που την εντόπισαν αναίσθητη στη θέση του συνοδηγού αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του οδηγού για να την βγάλουν. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου που ερευνούν την υπόθεση συνέλαβαν τον πατέρα και τη μητέρα του κοριτσιού, ηλικίας 29 και 27 ετών, για θανατηφόρα έκθεση ανήλικου. Οι γιατροί εκτιμούν ότι το κορίτσι πέθανε απο θερμοπληξία, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet