Για ποτάκι στο Μαρούσι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Για ποτάκι στο Μαρούσι

Ο καιρός γίνεται σιγά σιγά πιο ψυχρός και τα τραπεζάκια… μπαίνουν μέσα –και μαζί κι εμείς. Αν βρίσκεστε, λοιπόν, στο Μαρούσι, που το κρύο είναι λίγο περισσότερο ή στα πέριξ, ιδού πέντε προτάσεις για… μέσα, για πέντε ωραία bar, για ποτό και μουσική και καλή παρέα, για (περισσότερο ή λιγότερο) χαλαρά βράδια και κουβέντες.

Jolie MômeCocktail Bar & Fun (Θέμιδος 4): Χώρος «μαζεμένος» και χαριτωμένος, χαλαρές μουσικές και το… βασικό: πολλές καλές επιλογές και προτάσεις για εξαιρετικά κοκτέιλ. Ιδίως τα τελευταία, του έχουν χαρίσει πιστούς θαμώνες απ’ όλη την Αθήνα

The Edge Rock Cafe (Διονύσου 9): Το λέει και το όνομα: είναι rock – και μάλιστα από νωρίς το πρωί. Όσο για τις ώρες που ο ήλιος έχει πέσει, οι περισσότερες από 150 ετικέτες που προσφέρει (πολλές από τις οποίες εισάγει το ίδιο στην Ελλάδα), είναι… αρκετή αφορμή για να το γνωρίσετε.

Blueprint (Βασ. Σοφίας 15): Θεωρείται από τα πιο εμβληματικά στέκια στην περιοχή. Επίσης, είναι rock: ξύλινοι πάγκοι, video wall που προβάλει συναυλίες και ροκ αντίκ διακόσμηση από συλλογές και παλαιοπωλεία. Το soundtrack περιλαμβάνει αυθεντικές ροκιές από 70’s, 80’s και 90’s και η… κάβα παραπάνω από 15 ετικέτες μπίρας και ιδιαίτερα cocktails.

Bookabar (Αγίου Κωνσταντίνου 50): Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός, που μας πάει πιο πολύ σε cafe bar. Προσφέρεται και για διάβασμα και για επιτραπέζια με την παρέα και για live εμφανίσεις και για πάρτι. Εσείς διαλέγετε την ώρα της ημέρας (ή της νύχτας) κι αυτά βάζει τα υπόλοιπα.

Karamuza (Περικλέους 42): Κι εδώ η πρόταση είναι σύνθετη, καθώς προσφέρεται και για καλό καφέ και για καλά ποτά. Ο χώρος χαλαρός, οι μουσικές funk, blues, soul, groovy, ενώ αναλόγως τις ορέξεις μπορείτε να δοκιμάσετε γλυκιές ή αλμυρές μπουκιές.

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδες facebook των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet