Στην Κηφισιά για καφέ και όχι μόνο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στην Κηφισιά για καφέ και όχι μόνο

Πόσο κλασική είναι η φράση «Πάμε στην Κηφισιά για βόλτα;». Πιο κλασική δεν γίνεται! Γιατί είναι πολύ όμορφη, γιατί έχει γειτονιές που προσφέρονται για χαλαρό περίπατο, γιατί έχει πλούσια αγορά για χαζολόγημα, γιατί μαζεύει κόσμο πολύ για… όσα είπαμε πριν –και άλλα τόσα. Ανεξάρτητα, λοιπόν, για τον λόγο που θα την επισκεφθεί κάποιος, το «Ε» αναφέρει 5 (μόνο) από τα πολλά και καλά café της Κηφισιάς, για ένα διάλειμμα αντάξιο της βόλτας!

Αμαρυλλίς

Σε μια παλιά γειτονιά της Κηφισιάς, σε πεζόδρομο, θα βρείτε την άκρως ατμοσφαιρική «Αμαρυλλίς»: μαρμάρινα τραπέζια, βιεννέζικες καρέκλες και ανάλογη διακόσμηση. Θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία καφέδων, τσαγιών, αφεψημάτων και βοτάνων, χωρίς να λείπουν βέβαια τα σωστά… γλυκά που θα τα συνοδεύσουν. Αν η στάση είναι μεσημεριανή, το διάλειμμα μπορεί να περιλαμβάνει και αλμυρά πιάτα, όπως burgers, πίτσα κ.ά.

(Δ. Κυριακού 15, τηλ. 210 6233769)

Different Beast

Ένας πραγματικά ξεχωριστός χώρος, στην καρδιά της Κηφισιάς, που ταξιδεύει τον επισκέπτη του στην Αγγλία –με το ανάλογο στυλ. Πλούσιος κατάλογος, στον οποίο ξεχωρίζουν τα brunch του. Φυσικά, μεγάλη ποικιλία από γεύσεις τσαγιού, ενώ ιδιαίτερα χαρακτηρίζονται τόσο τα smoothies που προσφέρει όσο και οι καφέδες.

(Κασσαβέτη 19, Κηφισιά, τηλ. 216 7004556)

Μέντα

Το cafe της Κηφισιάς που έχει ίσως τους πιο φανατικούς… οπαδούς. Σε ένα ήσυχο δρομάκι, στο ισόγειο πέτρινου σπιτιού, με ωραίο κήπο και ανάλογα ωραίο εσωτερικό χώρο (γιατί τώρα έχουμε χειμώνα!). Ιδανικός χώρος για χαλάρωση, παρέα με φρεσκοψημένο καφέ και νοστιμότατα γλυκά.

(Αγίων Θεοδώρων 10, τηλ. 210 8080193)

Petite Fleur

Μικρό, ρομαντικό και… παριζιάνικο. Απαλά χρώματα, ρετρό διακόσμηση και έπιπλα, jazz & blues μουσική συνθέτουν έναν άκρως χαλαρωτικό χώρο. Φημίζεται για τις ζεστές σοκολάτες του, αλλά και για τα γλυκά του.

(Αγίων Θεοδώρων 4, τηλ. 210 8083949)

The Dalliance House

Για το τέλος, κρατάμε την… αριστοκρατική εκδοχή του καφέ στην Κηφισιά, καθώς το «The Dalliance House» στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό αρχοντικό. Η λίστα για καφέ έχει πολλές και καλές ποικιλίες, για το τσάι επίσης, ενώ δεν ξεχνάμε να τα συνοδεύσουμε με τα γευστικότατα κέικ του.

(Κυριαζή 19, τηλ. 210 6230775)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες FB των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet