5 ταβέρνες για… παράδοση στο Χαλάνδρι
Επιχειρήσεις – Αγορά

5 ταβέρνες για… παράδοση στο Χαλάνδρι

Η κλασική παραδοσιακή ταβέρνα είναι το είδος διασκέδασης και ψυχαγωγίας (και ό,τι άλλο θέλετε) που ποτέ κανένας Έλληνας δεν πρόκειται να απαρνηθεί. Είναι στο… DNA μας – πάει και τελείωσε! Αυτή τη φορά το «Ε» κάνει τη βόλτα του στο Χαλάνδρι για να προτείνει πέντε ταβέρνες για καλό φαγητό και καλό κρασί και όλα τα… ταβερνίστικα καλούδια. Εσείς απλώς αποφασίζετε και, καλού-κακού, κάνετε ένα τηλεφώνημα πριν για να κλείσετε τραπέζι.

Βραστό

Οικογενειακή ταβέρνα, δίπλα στη ρεματιά, στο Πολύδροσο Χαλανδρίου. Εδώ και 40 χρόνια προσφέρει κλασικές γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, σε ένα σπιτικό περιβάλλον. Τι δοκιμάζουμε; Τα πάντα! Αν και οι γευσιγνώστες μας επιμένουν να μην παραλείψουμε το κότσι…

(Ροδοδάφνης και Ρόδων 3, Πολύδροσο / τηλ. 210 6813776, 6936 620191)

Κίτσουλας

Ένα όνομα που (για όσους μένουν στο Χαλάνδρι ή κοντά) είναι πιο παραδοσιακό κι απ’ την ίδια την… παράδοση. Απλό και φιλικό περιβάλλον για τα πιο νόστιμα μαγειρευτά που ίσως μπορείτε να βρείτε στην Αθήνα. Μια ιδιαίτερη αναφορά στους λαχανοντολμάδες του – πολλοί τους σκέφτονται και… αναστενάζουν!

(Φιλικής Εταιρείας 25 / τηλ. 210 6814798)

Μπεμπέκα

Μια ωραία ταβέρνα που φιλοξενείται σε μια αναπαλαιωμένη μονοκατοικία – εξ ορισμού πετυχημένος συνδυασμός. Προσθέτετε το πλούσιο μενού και τις μεγάλες μερίδες… και όλα εντάξει. Και να θυμάστε και την ωραία του αυλή για… προσεχώς!

(Διονύσου 16 / τηλ. 6948 687769)

Ταβέρνα Καλοζύμη

Κλασικό στέκι για τους Χαλανδριώτες –και όχι μόνο. Απλό περιβάλλον, για χαλάρωση και κουβεντούλα, με τα κλασικά (και καλοφτιαγμένα) εδέσματα της ταβέρνας. Πολλές καλές κουβέντες λέγονται για τα μαγειρευτά του.

(Αριστοτέλους 48 / τηλ. 210 6834784)

Το στέκι του Ανδρέα

Ταβέρνα που διατίθεται και σε… υπόγειο – για την αίσθηση του ακόμα πιο κλασικού. Απλός και όμορφος χώρος, πλούσια εδέσματα σε μια από τις πιο παλιές ταβέρνες της περιοχής. Οι φανατικοί για γαρδουμπάκια… σπεύσατε!

(Μεσσηνίας 46 & Κιθαιρώνος / τηλ. 210 6825041)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες FB των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet