Ένα… καλοραμμένο δράμα στο Cine Νοσταλγία
Κινηματογράφος-Θέατρο

Ένα… καλοραμμένο δράμα στο Cine Νοσταλγία

Η εξαιρετική δραματική ταινία «Το κοστούμι» (φωτό) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του αγαπημένου Cine Νοσταλγία, του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, την κινηματογραφική εβδομάδα 9-15/6/2022. Το επίπεδο της ταινίας δείχνουν οι τιμημένοι με Όσκαρ Μαρκ Ράιλανς (που κρατά τον ρόλο του πρωταγωνιστή) και Γκράχαμ Μουρ (σεναριογράφος της ταινίας.

Παράλληλα, συνεχίζεται (για τρίτη εβδομάδα προβολής) η μεγάλη επιτυχία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», ενώ καθόλου παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και οι μικροί σινεφίλ: κάτι… «Κακά Παιδιά» θα δείξουν πώς είναι μια ωραία κωμωδία… καρτουνίστικης δράσης!

Το κοστούμι

(Πέμπτη 9/6 – Τετάρτη15/6, στις 23:00)

Ένας έμπειρος ράφτης, που έχει καταφύγει στην Αμερική από το Λονδίνο, πρέπει να φανεί πιο έξυπνος από μια επικίνδυνη ομάδα μαφιόζων, ώστε να καταφέρει να επιβιώσει μια μοιραία νύχτα.

Σκηνοθεσία: Γκράχαμ Μουρ

Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Ράιλανς, ΖόιΝτιτς, Τζόνι Φλιν, Ντίλαν Ο’ Μππράιεν, Νίκι Αμούκα-Μπερντ

Διάρκεια: 106΄

Σμύρνη μου αγαπημένη

(Πέμπτη 9/6, Σάββατο 11/6-Τρίτη14/6, στις 20:45)

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη μετην εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείςδεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα.Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει τηνπολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαντη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματατης ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα..

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, ΛεωνίδαςΚακούρης, Κρατερός Κατσούλης,ΤαμίλαΚουλίεβα

Διάρκεια: 120΄

Τα κακά παιδιά

(Παρασκευή 10/6 και Τετάρτη15/6, στις 20:45)

Κανένας δεν απέτυχε να είναι τόσο καλός όσο τα… Κακά Παιδιά. Μια εγκληματική συμμορία από ζωάκια θα επιχειρήσει την πιο αδίστακτη κομπίνα της, παριστάνοντας τους ευυπόληπτους πολίτες, Όταν όμως ένας καινούργιος κακός απειλεί την πόλη, ο αρχηγός της συμμορίας, ο MrWolf, θα βρεθεί σε ένα τρομακτικό δίλημμα: μήπως θα πρέπει να πείσει τη συμμορία να γίνουν… Καλά Παιδιά και να σώσουν την πόλη;

Σκηνοθεσία: Πιερ Περιφέλ

Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 106΄

Ακολουθήστε το Cine Νοσταλγία στο facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet