Εβδομάδα μεγάλων επιτυχιών στον θερινό «Θανάσης Βέγγος»
Κινηματογράφος-Θέατρο

Εβδομάδα μεγάλων επιτυχιών στον θερινό «Θανάσης Βέγγος»

Ταινίες… μία και μία αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος» του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Για του λόγου το αληθές, αρκεί η αναφορά των τίτλων: «Άσπρο πάτο», «West Side Story», «Ενκάντο: ένας κόσμος μαγικός» και (το κλασικότατο) «Επτά χρόνια φαγούρα».

Τέλος, η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής κάνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη επιλογή, τη σπονδυλωτή ταινία «Αλληλεξάρτηση».

Άσπρο πάτο

(Πέμπτη 11/8 και Παρασκευή 12/8 στις 21:00 και στις 23:00)

Ο Μάρτιν και τρεις φίλοι του, όλοι βαριεστημένοι δάσκαλοι, βάζουν μπρος ένα πείραμα που θέλει να διατηρούν ένα συνεχόμενο επίπεδο μέθης καθ’ όλη την ημέρα εργασίας τους. Εάν ο Τσόρτσιλ κέρδισε έναν πόλεμο μονίμως μεθυσμένος, ποιος ξέρει τι θα κάνουν λίγες σταγόνες παραπάνω σε αυτούς και στους μαθητές τους…

Δανέζικη δραματική ταινία του 2020

Σκηνοθεσία: Τόμας Βίντεμπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Μανς Μίκελσεν, Μάγκνους Μίλανγκ, Λαρς Ράντε

Διάρκεια: 117΄

West Side Story

(Σάββατο 13/8 και Κυριακή 14/8 στις 21:00)

Οι λευκοί Τζετ και οι Λατίνοι μετανάστες Σαρκ είναι δύο αντίπαλες συμμορίες στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950. Ο Τόνι, ο αρχηγός των Τζετ, ερωτεύεται τη Μαρία, αδελφή του αρχηγού των Σαρκ. Κι ενώ η μάχη για το ποιος θα εξουσιάζει τους δρόμους της πόλης μαίνεται, οι δύο εραστές θα βρεθούν στη μέση της τραγωδίας.

Αμερικάνικο μιούζικαλ του 2021

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Αριάνα ντε Μπόουζι, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Ντέιβιντ Αλβάρεζ

Διάρκεια: 156΄

Ενκάντο: ένας κόσμος μαγικός

(Δευτέρα 15/8 και Τρίτη 16/8 στις 21:00)

Ένα από τα πιο ωραία animation των τελευταίων χρόνων.

Μια ασυνήθιστη οικογένεια ζει ευτυχισμένα στα βουνά της Κολομβίας, σ’ ένα μαγικό σπίτι που βρίσκεται σ’ ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Όλα τα παιδιά της οικογένειας είναι ευλογημένα με ένα μαγικό χάρισμα, εκτός από ένα, τη Μίραμπελ. Όταν η μαγική δύναμη της οικογένειας βρεθεί σε κίνδυνο, η Μιραμπέλ θα αποδειχθεί η μοναδική σανίδα σωτηρίας.

Κινούμενα σχέδια του 2021

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ

Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 99΄

Επτά χρόνια φαγούρα

(Δευτέρα 15/8 και Τρίτη 16/8 στις 23:00)

Ο Ρίτσαρντ Σέρμαν θέλει να εκμεταλλευθεί την απουσία της οικογένειάς του για να ζήσει λίγες μέρες σαν ξένοιαστος εργένης. Την προσοχή του τραβά η πανέμορφη ξανθιά που μένει στον επάνω όροφο, και αρχίζει να περνά χρόνο μαζί της. Οι συναντήσεις τους είναι αθώες και όποια σκέψη μπορεί να έχει για εκείνη, διαδραματίζεται μόνο στη φαντασία του.

Αμερικανική κομεντί του 1955

Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Πρωταγωνιστούν: Μέριλιν Μονρόε, Τομ Ίγουελ, Έβελιν Κέινς

Διάρκεια: 105΄

Αλληλεξάρτηση

(Τετάρτη 17/8 στις 21:00)

Έντεκα σπουδαίοι ανεξάρτητοι σκηνοθέτες από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη μας, ενώνουν τη φωνή τους στην παγκόσμια προσπάθεια για την επίλυση της κλιματικής αλλαγής και εντοπίζουν τις επείγουσες ανάγκες μας για να μειώσουμε την περιβαλλοντική ζημιά. Να διατηρήσουμε τους φυσικούς μας πόρους με σεβασμό στα τέσσερα θεμελιώδη στοιχεία. Αυτά που είναι απαραίτητα για τη ζωή μας στον πλανήτη.

Σπονδυλωτή ταινία από 11 ταινίες μικρού μήκους.

Διάρκεια: 90΄

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet