Καλή σχολική χρονιά με… Minions στο Cine Νοσταλγία
Κινηματογράφος-Θέατρο

Καλή σχολική χρονιά με… Minions στο Cine Νοσταλγία

Τα σχολεία ανοίγουν και στο Cine Νοσταλγία, τον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, αναλαμβάνουν δράση τα αξιολάτρευτα και… κατακίτρινα Μίνιονς! Αυτή τη φορά, στην ταινία «Minions 2: Η άνοδος του Γκρου» (φωτό), θα μας δείξουν πώς ο κακός Γκρου έγινε… κάκιστος! Παράλληλα, στο Cine Νοσταλγία συνεχίζεται η προβολή της ωραίας γαλλικής αστυνομικής ταινίας «Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ και το μυστήριο της νεκρής κοπέλας», με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Minions 2: Η άνοδος του Γκρου

(Πέμπτη 8/9 έως Τετάρτη 14/9 στις 20:00)

Δεκαετία του 1970 και ο μικρός Γκρου αποφασίζει να γίνει ο χειρότερος… κακός της ιστορίας. Για τον σκοπό αυτό επιδιώκει να γίνει μέλος της καλύτερης εγκληματικής ομάδας Vicious 6. Αλλά τα πάει τόσο χάλια που, αντί για μέλος, ο Γκρου γίνεται ο χειρότερος εχθρός τους! Ξεκινάει πόλεμος και τα Μίνιον φυσικά αναλαμβάνουν δράση.

  • Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπάλντα.
  • Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών.
  • Διάρκεια: 88΄.

Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ και το μυστήριο της νεκρής κοπέλας

(Πέμπτη 8/9 έως Τετάρτη 14/9 στις 21:45)

Ο πασίγνωστος ήρωας του Ζορζ Σιμενόν ακόμα μία φορά στο πανί, δια χειρός Πατρίς Λεκόντ αυτή τη φορά. Μια κοπέλα θα βρεθεί νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της ώστε να βρει τον δολοφόνο.

  • Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ.
  • Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μελανί Μπερνιέ, Ορόρ Κλεμάν, Ερβέ Πιερ.
  • Διάρκεια: 89΄.

Ακολουθήστε το Cine Νοσταλγία στο facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet