Στο Cine Νοσταλγία περιμένει… «Το τέλειο αφεντικό»
Κινηματογράφος-Θέατρο

Στο Cine Νοσταλγία περιμένει… «Το τέλειο αφεντικό»

Η κοινωνική κομεντί «Το τέλειο αφεντικό» (φωτό) δεσπόζει στο πρόγραμμα του Cine Νοσταλγία, του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, την κινηματογραφική εβδομάδα 16-22/6/2022. Το όνομα Χαβιέρ Μπαρδέμ στον ρόλο του πρωταγωνιστή αποτελεί εγγύηση σινε-ευχαρίστησης! Όμως, και οι μικροί σινεφίλ (ανεξαρτήτως… ηλικίας) έχουν την ευκαιρία να δουν ένα εξαιρετικό animation: το «Ελκάνο και Μαγγελάνος: Ο πρώτος περίπλους της Γης» συναρπάζει, ψυχαγωγεί, αλλά καιδιδάσκει.

Το τέλειο αφεντικό

(Πέμπτη 16/6 έως Τρίτη21/6 στις 20:50 και 23:00 – Τετάρτη 22/6 στις 23:00)

Ο Μπλάνκο είναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει να κερδίσει έναν διαγωνισμό «Επιχειρηματικής Αριστείας». Όλα πρέπει να είναι τέλεια. Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Μπλάνκο πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από έκρυθμες καταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυμένου υπαλλήλου, την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεμυάλισμα ενός φιλόδοξου ειδικευόμενου. Για να κερδίσει τον διαγωνισμό, το «τέλειο αφεντικό» εισβάλει απροκάλυπτα στις ιδιωτικές ζωές των υπαλλήλων του πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση με ολέθριες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μανόλο Σόλο, ΑλμουντένιαΑμόρ

Διάρκεια: 120΄

Ελκάνο και Μαγγελάνος: ο πρώτος περίπλους της Γης

(Τετάρτη 22/6 στις 23:00)

Η ιστορία των δύο ατρόμητων θαλασσοπόρων, του Μαγγελάνου και του Ελκάνο, που κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, αψηφώντας φουρτούνες, λιμούς και επιθέσεις από εχθρικές φυλές, κατόρθωσαν να αλλάξουν για πάντα την Ιστορία!

Σκηνοθεσία: Χόσε Αντόνιο, Γκαρμπίνιε Λοσάνα

Στα ελληνικά με τις φωνές των Χάρη Αριστείδους, Μάρκου Δρουσιώτη, Μένιου Σωτηρέλλη, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Μαρίας Κάνθερ, Μαρίας Μαχλαμούζη, Λουκά Ζήκου, Χρήστου Γρηγοριάδη, Πέτρου Κονόμου, Δημήτρη Φύριου

Διάρκεια: 90΄

Ακολουθήστε το Cine Νοσταλγία στο facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet