Ταξίδι… γέλιου στο Cine Νοσταλγία
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 95
Κινηματογράφος-Θέατρο

Ταξίδι… γέλιου στο Cine Νοσταλγία

Ένα ταξίδι… γέλιου προσφέρει αυτή την εβδομάδα το Cine Νοσταλγία, ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, καθώς στο πρόγραμμά του κυριαρχεί η γαλλική κωμωδία (περιπλάνησης…) «Πού πάω πάλι ο άνθρωπος;». Όμως, εξίσου πολύ γέλιο προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους σινεφίλ, για δεύετρη συνεχόμενη εβδομάδα, «Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα»!

Πού πάω πάλι ο άνθρωπος;

(Πέμπτη 18/8 και Σάββατο 20/8 έως Τρίτη 23/8 στις 20:45 και στις 22:30,

Παρασκευή 19/8 και Τετάρτη 24/8 μόνο στις 22:30)

Ευαίσθητη και ξεκαρδιστική γαλλική εκδοχή της γνωστής ιταλικής κωμωδίας «Πού πάω, Θεέ μου;», που είχαμε δει πριν από λίγα χρόνια.

Ο Βενσάν, ένας φιλήσυχος υπάλληλος στη Γεωγραφική Υπηρεσία της Λιμόζ, ωθείται μέσω κάποιου πριμ να παραιτηθεί επειδή αποφασίστηκε η άμεση μείωση του αριθμού των εργαζομένων της Υπηρεσίας. Όταν εκείνος δείχνει απροθυμία να φύγει από τη δουλειά του, ένας επιθεωρητής, εντελώς στραβόξυλο, αρχίζει να τον μεταθέτει στα πιο απίθανα και αφιλόξενα μέρη του κόσμου, για να τον αναγκάσει να υπογράψει την παραίτησή του. Έτσι, τον στέλνει μέχρι τη Γροιλανδία για να προστατεύσει τους ερευνητές μιας επιστημονικής βάσης από επιθέσεις αρκούδων!

Σκηνοθεσία: Ζερόμ Κομαντέρ

Πρωταγωνιστούν: Ζερόμ Κομαντέρ, Λετίσια Ντος, Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Διάρκεια: 83΄

Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα

(Παρασκευή 19/8 και Τετάρτη 24/8 στις 20:30)

Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη!

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ντέγκρουσον, Μπεν Στάσεν

Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 89΄

Ακολουθήστε το Cine Νοσταλγία στο facebook

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet