«Το τρίγωνο της θλίψης»: Ένας «Χρυσός Φοίνικας» στο Cine Νοσταλγία
Κινηματογράφος-Θέατρο

«Το τρίγωνο της θλίψης»: Ένας «Χρυσός Φοίνικας» στο Cine Νοσταλγία

Το τρίγωνο της θλίψης», μια σκοτεινή σάτιρα που τιμήθηκε με «Χρυσό Φοίνικα» στο Φεστιβάλ των Καννών 2022, πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο Cine Νοσταλγία, τον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Παράλληλα, συνεχίζεται η προβολή της γαλλικής αστυνομικής ταινίας «Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ και το μυστήριο της νεκρής κοπέλας», ενώ οι μικροί σινεφίλ θα απολαύσουν το animation «Η DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια».

Το τρίγωνο της θλίψης

(Παρασκευή 16/9 έως Κυριακή 18/9, στις 21:30, Δευτέρα 19/9 έως Τετάρτη 21/9 στις 21:00)

Δύο διάσημα μοντέλα, ο Καρλ και η Γιάγια, είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μια παρέα από υπερ-πλούσιους επιβάτες. Στην αρχή, τα πάντα είναι ειδυλλιακά. Αλλά ξεσπά θύελλα κι αλλάζουν όλα: ο Καρλ και η Γιάγια βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του γιοτ. Και η ιεραρχία αλλάζει, καθώς η καθαρίστρια είναι η μόνη που ξέρει να ψαρεύει…

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Έστλουντ
Πρωταγωνιστούν: Χάρις Ντίκινσον, Τσάρλμπι Ντιν, Ντόλι ντε Λεόν, Βίκι Μπερλίν, Γούντι Χάρελσον
Διάρκεια: 149΄

Η DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια

(Παρασκευή 16/9 έως Κυριακή 18/9, στις 19:45)

Ο Σούπερμαν δεν είναι μόνος του. Σύντροφός του σε όλες τις περιπέτειές του είναι ο Κρίπτο, ένας πιστός… σούπερ-σκύλος που αναλαμβάνει δράση όταν το αφεντικό του απάγεται από έναν σούπερ εγκληματία!

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν
Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών
Διάρκεια: 105΄

Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ και το μυστήριο της νεκρής κοπέλας

(Πέμπτη 15/9, στις 20:30 και στις 22:30)

Ο πασίγνωστος ήρωας του Ζορζ Σιμενόν ακόμα μία φορά στο πανί, δια χειρός Πατρίς Λεκόντ αυτή τη φορά. Μια κοπέλα θα βρεθεί νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της ώστε να βρει τον δολοφόνο.

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μελανί Μπερνιέ, Ορόρ Κλεμάν, Ερβέ Πιερ
Διάρκεια: 89΄

Ακολουθήστε το Cine Νοσταλγία στο facebook

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet