Τρία ξεχωριστά «στέκια» για βόρειους… μπόμπιρες
Έξοδος-Ψυχαγωγία

Τρία ξεχωριστά «στέκια» για βόρειους… μπόμπιρες

Είναι οι βασιλιάδες της διασκέδασης (τα παιδιά) με πιστούς… υπηκόους (γονείς δηλαδή) να προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο γι’ αυτούς, με τη χαρά τους είναι να βλέπουν πλατιά χαμόγελα και να ακούνε χαρούμενες φωνές. Τρεις ιδιαίτερες, προτάσεις, λοιπόν, για τους μπόμπιρες των Βορείων Προαστίων (και όχι μόνο, ασφαλώς) – τα της μετακίνησης, οργάνωσης κ.λπ. ας τα αποφασίσουν οι γονείς.

Volta Fun Town Avenue

Στο εμπορικό κέντρο Avenue φιλοξενείται το Volta Fun Town, το οποίο διαθέτει παιχνιδοχώρο στον 1ο όροφο του κτηρίου, αλλά και μια μεγάλη έκταση στον εξωτερικό χώρο. Τι βρίσκουμε εδώ; Και καρουζέλ και πίστα Roller skating και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και τραμπολίνο και πίστα αναρρίχησης και φουσκωτά παιχνίδια και πολλά – πολλά. Στο καφέ θα βρείτε αρκετά… δυναμωτικά αναψυκτικά, σνακ κ.λπ., ενώ ο χώρος διατίθεται και για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι.

(Λ. Κηφισίας 41-45, Μαρούσι / τηλ. 210 6109424)

Playmobil FunPark

Το όνομα τα λέει όλα. Στον παιδότοπο αυτό, τα παιδιά θα συναντήσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών όλου του κόσμου: παλάτια και κάστρα, πειρατικά καράβια, αιγυπτιακές πυραμίδες, ιππότες και πριγκίπισσες και πολλά αγαπημένα θέματα από αυτή την ξεχωριστή σειρά παιχνιδιών θα τα διασκεδάσουν και θα ακονίσουν τη φαντασία τους.

(Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά / τηλ. 210 8000018)

Planet Physics

Με σύνθημά του «Ελάτε να ανακαλύψουμε τη γνώση!», ο παιδότοπος αυτός ξεναγεί τα παιδιά στον κόσμο της φυσικής και κάνει τη γνώση… παιχνιδάκι. Και, φυσικά, τα ωθεί να ρωτήσουν και να μάθουν ακόμα περισσότερα διασκεδάζοντας μέσα από μια σειρά διαδραστικά εκθέματα, όπως το ρομπότ ισορροπιστής και οι τετράγωνοι τροχοί, με προγράμματα πειραματικών δραστηριοτήτων σχεδιασμένα από εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και με δημιουργικό εργαστήριο όπου μπορούν να παίξουν προσπαθώντας να φτιάξουν π.χ. τη μεγαλύτερη φούσκα!

(Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια / τηλ. 210 8033984)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες FB των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet