Αργό τέλος για τον γρήγορο της πίστας
Αθλητισμός

Αργό τέλος για τον γρήγορο της πίστας

Ο Γκάρι Χαρτστέιν, ο επικεφαλής γιατρός της Φόρμουλα 1 από το 2005 έως το 2012, σύμφωνα με όσα γράφει η “Daily Mail”, είπε ότι έχει ακούσει από «αδιάψευστες πηγές» πως υπήρξαν κενά στην ιατρική φροντίδα «που θα μπορούσαν και σχεδόν σίγουρα το έκαναν, να επιδεινώσουν την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ».

Ο Χαρτστέιν γράφει: «Όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό να ανακάμψει σε οποιοδήποτε βαθμό ο Μίκαελ», ενώ πιστεύει πως ο κόσμος οφείλει να προετοιμαστεί για το χειρότερο δυνατό σενάριο, αναφέροντας: «Πάντα ήξερα πως λάτρευαν τον Μίκαελ. Πέρασα χρόνια μέσα στα καπάκια, τις σημαίες και τις μπλούζες της Ferrari και όλα αυτά για τον Μίκαελ. Ακόμη και τώρα εντυπωσιάζομαι από το βάθος και την επιμονή της αγάπης του κόσμου γι’ αυτόν» .

«Ανησυχώ όλο και περισσότερο σχετικά με το τι θα συμβεί όταν και αν ανακοινωθούν άσχημα νέα. Διαπίστωσα πως πιθανότατα η έλλειψη συχνών ενημερώσεων μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε παρακάτω, να επεξεργαστούμε τα δεδομένα και να αρχίσουμε σιγά σιγά να… αποσυνδεόμαστε».

Πηγή: bankwars

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet