Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα
Αθλητισμός

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη, πήρε την πρόκριση στους «4», έπειτα από 40 χρόνια, αφήνοντας έτσι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την Μπαρτσελόνα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και με το τελικό 3-1 να πάρει το εισιτήριο για τους «4».

Στους 4 είναι ακόμη οι Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει την Παρασκευή 11 Απριλίου.

Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα 1-0

Το πρώτο 20λεπτο ήταν εφιάλτης για τη Μπαρτσελόνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, πίεσε και εκμεταλλέυτηκε τα κενά στην άμυνα των Καταλανών.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τρία δοκάρια, δύο με τον Βίγια (11΄, 19΄) κι ένα με τον Λόπεθ (5΄), ενώ προηγήθηκε στο 6΄ με το βολέ του Κόκε μετά το γύρισμα του Ραούλ Γκαρσία.

Η Μπαρτσελόνα είχε δύο μεγάλες φάσεις με το Μέσι στο 13΄ και 24΄ όταν βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αλλά αστόχησε με την κεφαλιά και το αριστερό σουτ που επιχείρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν πολύ, έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Νεϊμάρ (48΄), Τσάβι (49΄) και Νεϊμάρ στο 79΄.

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λούις, Χουάνφραν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Γκαρσία, Γκάμπι, Λόπεθ (63΄ Ντιέγκο), Βίγια (79΄ Ροντρίγκες).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τάτα Μαρτίνο): Πίντο, Μασεράνο, Μπαρτρά, Άλμπα, Άλβες, Φάμπρεγας (62΄ Σάντσες), Τσάβι, Ινιέστα (73΄ Πέδρο), Μπουσκέτς, Μέσι, Νεϊμάρ.

Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Η Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε τις σημαντικές απουσίες των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού ήταν τιμωρημένοι οι Σβαϊνστάιγκερ και ο Χάξι Μαρτίνεθ και ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούνι στο α΄ ημίχρονο, σωστά ακυρώθηκε γκολ του Βαλέντσια.

Ο Πατρίς Εβρά στο 57΄ με ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από επτά χρόνια.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μάντζουκιτς, ενώ ο Τόμας Μίλερ έκανε το 2-1.

Ο Ολλανδός Αριέν Ρόμπεν έγραψε το τελικό 3-1 στο 76΄.

Διαιτητής: Γιόνας Ερικσον

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιόζεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Μίλερ (84΄ Πιζάρο), Γκέτσε (65΄ Ραφίνια), Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Ντέιβιντ Μόιες): Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ (74΄ Ερνάντες), Βαλένσια, Κάρικ, Καγκάουα, Ρούνι, Γουέλμπεκ (80΄ Γιανουζάι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet