Η Εθνική θέλει να στείλει τους “πλάβι”… σπίτι τους
Αθλητισμός

Η Εθνική θέλει να στείλει τους “πλάβι”… σπίτι τους

Το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου της Ισπανίας θα επιδιώξει να εξασφαλίσει απόψε η Εθνική ομάδα των ανδρών απέναντι στη Σερβία (19:00), στο 6ο χρονικά παιιχνίδι της φάσης των «16» του τουρνουά.

«Ό,τι έγινε στη Σεβίλη έμεινε στη Σεβίλη» είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της «γαλανόλευκης», μετά το 5Χ5 στον πρώτο γύρο του Μουντομπάσκετ. Τεχνική ηγεσία και διεθνείς γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι 5 νίκες στο ξεκίνημα ανήκουν στο παρελθόν κι όλοι μαζί θα παλέψουν για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ιβηρκή χερσόνησο και οι «πλάβι» να επιστρέψουν στο…σπίτι τους.

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι εξαιρετικό, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν κι άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για την αποψινή αναμέτρηση που θα κρίνει ποια ομάδα θα προχωρήσει στη διοργάνωση. Με νίκη η Εθνική πετυχαίνει τον αρχικό της στόχο που είναι η πρόκριση στους «8» κι από κει και πέρα θα βάλει τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά.

Στο παρκέ του «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» δεν υπάρχει φαβορί, έστω κι αν οι Σέρβοι δεν πήγαν και τόσο καλά στο γκρουπ που συμμετείχαν (2 νίκες, 3 ήττες). Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παραμένει πάντα πολύ επικίνδυνη με παίκτες έμπειρους και ικανούς για το καλύτερο εάν βρεθούν στη μέρα τους.

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται, σήμερα με τα υπόλοιπα παιχνίδια: Λιθουανία-Νέα Ζηλανδία (17:00), Τουρκία-Αυστραλία (21:00), και Βραζιλία-Αργεντινή (23:00).

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet