Μουντιάλ 2014: Δεν είναι έτοιμα τα γήπεδα
Αθλητισμός

Μουντιάλ 2014: Δεν είναι έτοιμα τα γήπεδα

Στη Βραζιλία θα βρεθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε, ώστε να εκτιμήσει για ακόμη μια φορά την ετοιμότητα των γηπέδων, που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το καλοκαίρι.

Το ταξίδι του συμπεριλαμβάνει και την Κουριτίμπα, όπου οι εργασίες του γηπέδου έχουν βγει κατά πολύ εκτός προγράμματος.

Το Mundial ξεκινά στις 12 Ιουνίου στη Βραζιλία, ωστόσο πέντε από τα δώδεκα γήπεδα είναι ακόμη υπό κατασκευή, εκ των οποίων και της Κορίνθιανς στο Σάο Πάολο, που θα διεξαχθεί ο εναρκτήριος αγώνας.

Ο Βάλκε προειδοποίησε εκ νέου τους διοργανωτές μέσω της στήλης του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA: «Καμιά από τις δώδεκα πόλεις δεν επιτρέπεται να εφησυχάσει. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη».

Την μεγαλύτερη καθυστέρηση έχουν σημειώσει οι εργασίες στην «Arena da Baixada» στην πόλη Κουριτίμπα, με την ομοσπονδία να εξετάζει ήδη εναλλακτικές λύσεις, εφόσον δεν ολοκληρωθούν τα έργα στην ώρα τους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βάλκε, η τελική απόφαση για τη συγκεκριμένη πόλη θα ληφθεί την Τρίτη.

Στο γήπεδο της Κουριτίμπα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν τέσσερις αγώνες, αλλά εάν δεν πάρει την έγκριση από τη FIFA, το πιθανότερο σενάριο είναι να μοιραστούν οι αγώνες στις έντεκα υπόλοιπες πόλεις.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet