“Ντέρμπι αιωνίων” και στο… γήπεδο της UEFA
Αθλητισμός

“Ντέρμπι αιωνίων” και στο… γήπεδο της UEFA

Τον φάκελο με όλα τα στοιχεία της «εγκληματικής οργάνωσης» απέστειλε στην UEFA ο Παναθηναϊκός. Κίνηση που είχαν προαναγγείλει εδώ κι αρκετό καιρό οι Πράσινοι και με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, προώθησαν όλα τα σχετικά έγγραφα στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός (του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι), οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό συμπεριέλαβαν στον φάκελο τα τελευταία στοιχεία και την Παρασκευή τον έστειλαν στην ανώτατη αρχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την προσδοκία ότι οι αξιωματούχοι της θα ασχοληθούν άμεσα και θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους.

Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός του «αιωνίου» αντιπάλου τους από τους ομίλους του Champions League και η είσοδος σε αυτούς του «τριφυλλιού», αλλά και να φέρει την υπόθεση ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, και παράλληλα να τονώσει περισσότερο το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet