Οι πανηγυρισμοί των Ιταλών φιλάθλων στη Ρώμη για την κατάκτηση του Euro 2020!
zougla.gr
Αθλητισμός

Οι πανηγυρισμοί των Ιταλών φιλάθλων στη Ρώμη για την κατάκτηση του Euro 2020!

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε η Ιταλία το βράδυ του τελικού, καθώς το ποδοσφαιρικό τους καμάρι, η «σκουάντρα ατζούρα» κατάφερε να κατακτήσει το Euro 2020 μέσα στο σπίτι της Αγγλίας, μετά τη νίκη με 3-2 επί των «τριών λιονταριών» μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Μετά τη διαδικασία των πέναλτι οι Ιταλοί φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, η οποία επέστρεψε στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά από 53 ολόκληρα χρόνια!

Παρακολουθήστε εικόνα από τους πανηγυρισμούς των Ιταλών φιλάθλων στη Ρώμη:

Στην Πλατεία του Λαού της Ρώμης, μετά το τελευταίο χαμένο πέναλτι των Άγγλων, 2.500 νέοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Μερικοί, μάλιστα, ντυμένοι λεγεωνάριοι, άρχισαν να τραγουδούν ασταμάτητα τον εθνικό ύμνο και να επαναλαμβάνουν τη φράση του Μπονούτσι: «οι Άγγλοι πρέπει να φάνε ακόμη πολλές μακαρονάδες». Στην αρχή, οι αποστάσεις ασφαλείας τηρήθηκαν, αλλά μετά την λήξη του αγώνα, άρχισαν οι εναγκαλισμοί και πολλές μάσκες «εξαφανίστηκαν».

«Iταλία, ο θρίαμβος μιας συλλογικής δύναμης που συγκίνησε τη χώρα μας. Μνημειώδης ο τερματοφύλακας Τζίτζιο Ντοναρούμα. Οι δυο αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι, οδήγησαν την ομάδα στον ουρανό», γράφει η εφημερίδα La Stampa, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Δείτε φωτογραφίες των πανηγυρισμών στη Ρώμη: 

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet