Στη Λεωφόρο για την πρόκριση
Αθλητισμός

Στη Λεωφόρο για την πρόκριση

Με 15.000 πιστούς οπαδούς του στην εξέδρα της Λεωφόρου Αλεξνάνδρας, ο Παναθηναικός ζητά απόψε νίκη και μόνο νίκη επί της Στάνταρ Λιέγης για να προκριθεί στα play off του Champions League.

Πώς θα παίξουν οι “πράσινοι”

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κοτσόλης. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα πάρουν θέσεις οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος. Στη μεσαία γραμμή, θα πάρει θέση ο Μέντες, με τους Πράνιτς και Ζέκα σε ρόλους εσωτερικών μέσων και τον Ατζαγκούν πιο μπροστά από τους τρεις τους. Αν ο Πέτριτς είναι 100% έτοιμος, θα πάρει θέση στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ. Σε διαφορετική περίπτωση, τη θέση του Κροάτη θα πάρει ο Νίκος Καρέλης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπούι

Πώς θα παίξουν οι Βέλγοι

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού στο Βέλγιο έμειναν οι Μαρκέ και Μίλετς λόγω ασθένειας. Η Σταντάρ δεν έχει πλέον στις τάξεις της τον Εζέκιελ που ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Κατάρ, η οποία τον απέκτησε, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν αργά το βράδυ της Δευτέρας (04/08) οι Βέλγοι, δεν αποκλείεται ο Γκάι Λουζόν να έχει στην αρχική του ενδεκάδα τον Τόνι Γουάτ, παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός της Σταντάρ επιμένει ότι ο Σκοτσέζος δεν μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Καβασίμα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Βαν Ντάμε, Αρσλάναγκιτς, Τεϊξέιρα και Σταμ από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Μποκού και Σιμάν, με τους Μπιά και Καρσελά στις πτέρυγες, ενώ στην επιθετική γραμμή θα αγωνιστούν οι Ντε Καμάργκο και Γουάτ.

Η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ’Μαέ, Βαν Ντάμε, Λουμανζά, Γιασάρ, Μιλόσεβιτς Καρσελά, Μπία, Μ’Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ’Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο

Η νίκη-πρόκριση

Αν τα καταφέρει ο Παναθηναικός, θα βρει μπροστά του μία ομάδα εκ των Άρσεναλ, Λεβερκούζεν, Νάπολι, Πόρτο και Ζενίτ ή Μπιλμπάο στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή του επιβίωση και μάλιστα με πολύ καλές προϋποθέσεις είτε στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, είτε στο Γιουρόπα και μάλιστα στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης της 29ης Αυγούστου.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός περνά σίγουρα στους ομίλους του Europa League, ενώ θα λάβει 2,1 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Champions League.

Άγγλος διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μάικ Όλιβερ. Ο εν λόγω ρέφερι είναι 29 ετών, ωστόσο, θεωρείται πολύ ταλαντούχος και έχει επιλεγεί να διευθύνει το Community Shield στο «Γουέμπλεϊ» στις 11 Αυγούστου, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ!

Βοηθοί του Άγγλου ρέφερι, θα είναι οι συμπατριώτες του Μάικλ Μαλέρκι και Στιούαρτ Μπαρτ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο, επίσης Άγγλος, Λι Μέισον.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet