Συναγερμός για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: H ΕΛ.ΑΣ. φοβάται «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών»
Αθλητισμός

Συναγερμός για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: H ΕΛ.ΑΣ. φοβάται «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών»

Την ώρα που ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ… συγγενών και ελάχιστων φίλων, για λόγους ασφαλείας, οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για «ραντεβού» ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ οπαδών-χούλιγκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν θα «συναντηθούν» πέριξ του ΟΑΚΑ ή στις εξέδρες του σταδίου, σε συνδυασμό με την περυσινή εμπειρία, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο κίνδυνος να επαναληφθούν σκηνές ανάλογες ή και ακόμη πιο ακραίες από αυτές τις Ομόνοιας τον Μάιο του 2018 είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Στην περιοχή άλλωστε και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, βρίσκονται δύο σκληροπυρηνικοί σύνδεσμοι οπαδών, απ’ όπου και πέρυσι εκπορεύτηκαν επεισόδια μεταξύ των χούλιγκαν.

Ο σύνδεσμος των οπαδών του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου, ενώ αυτός της ΑΕΚ στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου. Από εκεί οι οπαδοί-χούλιγκαν μπορούν να ξεκινήσουν επεισόδια με βόμβες μολότοφ, πέτρες και κοντάρια, όπως ακριβώς συνέβη και τον Μάιο του 2018, με σκοπό να προκαλέσουν φθορές στην «έδρα» του άλλου και φυσικά να τραυματίσουν αντιπάλους.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet