Άγρια δολοφονία στη Φθιώτιδα: Μάλωσαν για καυσόξυλα – Τον σκότωσαν με κασμά
Κοινωνία

Άγρια δολοφονία στη Φθιώτιδα: Μάλωσαν για καυσόξυλα – Τον σκότωσαν με κασμά

\Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης σε καταυλισμό Ρομά στην Πελασγία, με θύμα έναν 41χρονο, αλβανικής υπηκοότητας και πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Το θύμα είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με δύο ομοεθνείς του, που είναι δίδυμοι και τελικά το επεισόδιο εξελίχτηκε σε άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του θύματος, που ήταν μπροστά στη συμπλοκή, αρχικά τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, και στην συνέχεια τον χτύπησαν με έναν κασμά στο κεφάλι.

Το συμβάν έγινε έξω από τη σκηνή στον καταυλισμό όπου διαμένει η πολυμελής οικογένεια του θύματος. Όλοι τους διαμένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός γύρω στις 18:00 στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, το οποίο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι δράστες του εγκλήματος, μετά την πράξη τους, τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστούν. Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να τους συλλάβουν στην παραλία της Πελασγίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλώς να του ζητήσουν τον λόγο. Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Οι δράστες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet