Άμφισσα: Επεισόδια μετά την κηδεία της 13χρονης – Μία σύλληψη για τη δολοφονία
Κοινωνία

Άμφισσα: Επεισόδια μετά την κηδεία της 13χρονης – Μία σύλληψη για τη δολοφονία

Ένταση επικράτησε στην Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης Ρομά που δολοφονήθηκε από επιχειρηματία στον καταυλισμό. Οι συγγενείς του κοριτσιού πραγματοποίησαν πορεία προς το νεκροταφείο και είπαν το τελευταίο αντίο στο κορίτσι.

Αμέσως μετά την κηδεία ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους βγήκαν στον δρόμο και απέκλεισαν με λάστιχα και ξύλα την περιφερειακή οδό που οδηγεί στη Λαμία. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον δρόμο, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα της περιφερειακής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά τα γεγονότα, έχοντας αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, ενώ έχουν διακόψει και την κυκλοφορία αρκετά μέτρα πριν το σημείο όπου εξελίσσονται τα γεγονότα.

Οι Ρομά προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις και προειδοποιούν ότι αν χρειαστεί θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και αν η ΕΛ.ΑΣ. δεν εντοπίσει τον δράστη θα το κάνουν οι ίδιοι.

Μία σύλληψη για τη δολοφονία

Ένα άτομο συνελήφθη για τη δολοφονία της 13χρονης. Πρόκειται για έναν 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας-Δελφών, το απόγευμα της Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος συνόδευσε τον 34χρονο στον καταυλισμό Ρομά, όπου έγινε το φονικό. Ο 40χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλή συνέργεια στη δολοφονία της 13χρονης.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου κρεοπώλη που θεωρείται ότι πυροβόλησε την 13χρονη.

Φωτογραφίες & βίντεο: tvstar.gr, tempo24.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet