Έγκλημα στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε αφού επέστρεψαν από νυχτερινή διασκέδαση – Οι καβγάδες και η «παθολογική ζήλεια»
Κοινωνία

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε αφού επέστρεψαν από νυχτερινή διασκέδαση – Οι καβγάδες και η «παθολογική ζήλεια»

Για συνεχείς καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και παθολογική ζήλεια του 54χρονου που σκότωσε με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του στο Ηράκλειο της Κρήτης, μιλούν κάτοικοι της περιοχής.

Το ζευγάρι είχε επιστρέψει σπίτι του μετά από έξοδο σε ταβέρνα. Μαζί τους ήταν και το μόλις 4χρόνων παιδί τους. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και έπειτα ο 53χρονος σκότωσε με την κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, ο 54χρονος ζήλευε παθολογικά την 33χρονη. Οι καβγάδες τους ήταν ομηρικοί και εκτός ορίων και κάποιες φορές, αναφέρουν κάτοικοι, είχαν αναγκαστεί γείτονες να μπουν στη μέση για να αποτρέψουν τα χειρότερα στους τσακωμούς. «Δεν περιμέναμε ότι θα έκανε αυτό το πράγμα» δήλωσαν οι γείτονες. «Έδερνε στον δρόμο τη γυναίκα του. Τη ζήλευε».

 Η άτυχη γυναίκα πριν δύο χρόνια είχε φύγει και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα, μετά όμως επέστρεψε. Μάλιστα, κάτοικοι αναφέρουν ότι η 33χρονη είχε απευθυνθεί κάποια στιγμή στο παρελθόν και στην αστυνομία.

Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος μετά το έγκλημα φέρεται να έφυγε από το σπίτι και αργότερα να παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου, ομολογώντας το έγκλημά του. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πληροφορίες και φωτογραφίες: cretalive.gr, flashnews.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet