Έκρηξη στη Γλυφάδα: Τα ανοιχτά «γραμμάτια» του πρώην αρχηγού των Comancheros
Κοινωνία

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Τα ανοιχτά «γραμμάτια» του πρώην αρχηγού των Comancheros

Τις… αμαρτίες του παρελθόντος, από την εποχή που ήταν αρχηγός των Comancheros και εμπλέκονταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, έφερε στις βαλίτσες του από την Αυστραλία ο A.J.M. που παραλίγο να σκοτωθεί το πρωί της Παρασκευής στη Γλυφάδα.

Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για την άφιξη και την εγκατάσταση του 56χρονου σκληροτράχηλου Λιβανέζου -με αυστραλιανό διαβατήριο- στη χώρα μας, όμως, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στην ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί ο ίδιος να θέλησε να αποτραβηχτεί από το παρελθόν του, όχι όμως και οι εχθροί του. Γι’ αυτό και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν πείθονται από την πρώτη κατάθεση που έδωσε, νοσηλευόμενος με εγκαύματα και θλαστικά τραύματα στο Ασκληπιείο της Βούλας. «Δεν έχω εχθρούς, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος το έκανε. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Δεν είχα αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση το τελευταίο διάστημα, ούτε είχα δει κάποιον να με παρακολουθεί, ενώ κανείς δεν με είχε απειλήσει» φέρεται να ανέφερε ο A.J.M.

Οι επαγγελματίες βομβιστές, που μέσα σε λιγότερο από μία τώρα έστησαν τον μηχανισμό ανατίναξης του πολυτελούς τζιπ του στη Γλυφάδα, μπορεί να απέτυχαν να εκτελέσουν το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του 56χρονου, του… θύμισαν όμως ότι έχει ανοιχτά «γραμμάτια» στην άλλη άκρη της υφηλίου. Ο A.J.M. συνήθιζε να κινείται σε ώρες αιχμής -νιώθοντας πιθανότατα πιο προστατευμένος-, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι επίδοξοι δολοφόνοι του, που μεταμφιεσμένοι προσέγγισαν και παγίδευσαν το όχημα του. Το υλικό, πάντως, από τις παρακείμενες κάμερες ασφαλείας δεν βοηθά ιδιαίτερα τις Αρχές.

Τα… αμαρτωλά χρόνια στην Αυστραλία

Ο 56χρονος Λιβανέζος, τα χρόνια που ήταν πανίσχυρος αρχηγός των Comancheros, συνήθιζε να φωτογραφίζεται με τα μπουφάν της συμμορίας του, πάνω σε ακριβές και απαστράπτουσες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού. Δεν ήταν λίγες και οι φορές που εμφανιζόταν ως πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι το όνομά του είχε συνδεθεί ακόμα και με συμφωνία αγοραπωλησίας ακινήτων ύψους 13 εκατ. δολαρίων στη Μελβούρνη.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου, διαχειριστής εκτροφείου σπάνιων και ιδιαίτερα ακριβών αλόγων, ενώ έκανε παρέες με κροίσους (κάποιοι εξ αυτών σεΐχηδες) από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet