Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Π. Φύσσα
Κοινωνία

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το βράδυ που ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε με μαχαίρι από το μέλος της “Χρυσής Αυγής” Γιώργο Ρουπακιά.

Η δολοφονία του ώθησε τις αρχές να ξεκινήσουν δικαστική έρευνα για τη δράση της “Χρυσής Αυγής”, στο πλαίσιο της οποίας κρίθηκαν προφυλακιστέοι βουλευτές και στελέχη της.

Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί παναττικό συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του 34χρονου μουσικού στο Κερατσίνι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μνήμης.

Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.

Στο Κερατσίνι, θα προηγηθούν στις 15:00, παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Π. Τσαλδάρη 60.

Για τις 16:00 έχει προγραμματιστεί καλλιτεχνική εκδήλωση και μετά πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό.

Την Παρασκευή στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 καλλιτεχνών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet