Ανήλικος σε σπείρα που έκανε διαρρήξεις στα Τρίκαλα
Κοινωνία

Ανήλικος σε σπείρα που έκανε διαρρήξεις στα Τρίκαλα

Ανήλικος σε σπείρα που έκανε διαρρήξεις στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, με κλεμμένο κινητό και χωρίς δίπλωμα συνελήφθη να οδηγεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας 17χρονος Έλληνας, μέλος γνωστής σπείρας της περιοχής των Τρικάλων.

Μετά από εκτενείς αναζητήσεις της αστυνομίας των Τρικάλων για τη σπείρα, που είχε διαπράξει εννέα διαρρήξεις στην περιοχή, τα μέλη της συνελήφθησαν και μεταξύ τους υπήρχε κι ένας ανήλικος.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε διαρρήξει ο νεαρός, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, το πρωί της Παρασκευής, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα του 17χρονου που οδηγήθηκε για προανάκριση.  Η έρευνα αποκάλυψε ότι έκανε διαρρήξεις από τα… 15 του, μαζί με δύο 21χρονους Έλληνες και άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους!

Από τον Νοέμβριο του 2016, η σπείρα είχε διαρρήξει άλλα εννέα σπίτια και είχε κλέψει συνολικά μετρητά ύψους 4.750 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, δύο τηλεοράσεις, μία παιγνιδομηχανή, δύο κινητά, πέντε ρολόγια, άλλες μικροσυσκευές και ένα κυνηγετικό όπλο. Μέρος από αυτά βρέθηκε στο σπίτι του 17χρονου και αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Μαζί με τους γονείς του, που συνελήφθησαν και αυτοί για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Σε βάρος των τεσσάρων συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων συνεχίζεται.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet