Ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Έρευνες και κατασχέσεις στα σπίτια των τριών νεαρών για τον βιασμό
Κοινωνία

Ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Έρευνες και κατασχέσεις στα σπίτια των τριών νεαρών για τον βιασμό

Έρευνες στις οικίες τριών κατοίκων Ρόδου διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του νησιού, στο πλαίσιο της έρευνας για τον βιασμό και τη βιντεοσκόπηση της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.

Οι έρευνες διενεργήθηκαν μετά από εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι τρεις νέοι, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, βίασαν και βιντεοσκόπησαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι αστυνομικοί συνέλεξαν από τις τρεις οικίες κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές προκειμένου να τα αποστείλουν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αντίγραφα του βίντεο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του ενός, η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

Οι νεαροί αρνούνται κατηγορηματικά ότι βίασαν και βιντεοσκόπησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τους ίδιους, είχαν γνωριστεί με την Ελένη σε μπαρ της Μεσαιωνικής Πόλης με τη φοιτήτρια να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον τότε 17χρονο της παρέας. Όπως ισχυρίστηκαν, ο 17χρονος και η φοιτήτρια φιλήθηκαν εντός του μπαρ, ενώ ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Στη συνέχεια κατέθεσαν ότι πήγαν σε άλλο μαγαζί και λίγη ώρα αργότερα πήγαν η Ελένη με τη φίλη της και κάθισαν όλοι μαζί. Έπειτα πήγαν για φαγητό σε μία πιτσαρία και οι δύο κοπέλες τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και τη φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό και να περπατήσει στην οικία της που ήταν κοντά, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να τη μεταφέρει στην οικία της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της Ελένης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ. Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ, αλλά μόνο οι δύο φίλοι του.

Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Ο ανήλικος θέλοντας να αστειευτεί, όπως ισχυρίστηκαν, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο πάνω από την πόρτα της τουαλέτας, όπου υπήρχε κενό και προσποιήθηκε, χωρίς να έχει επαφή, ότι τραβούσε βίντεο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο 21χρονος τότε φίλος του, του είπε να σταματήσει, ενώ η Ελένη του ζήτησε να το διαγράψει αμέσως. Διατείνονται ότι της έδωσε τότε το τηλέφωνό του για να το διαπιστώσει και η ίδια και ότι δεν είχε δοθεί συνέχεια.

Ο ανήλικος μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν είχε επαφή μαζί της και ότι είχε δεχθεί τηλέφωνο από τη μητέρα του, που τον επέπληξε διότι είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ισχυρίζονται ότι η συνεύρεση έγινε με τη συναίνεσή της. Παράλληλα ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι βρέθηκε με την Ελένη στη Μεσαιωνική Πόλη δύο με τρεις φορές και χαιρετήθηκαν, χωρίς να έχουν καμία άλλη επαφή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet