Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή – Νέα νεκροψία διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών
Κοινωνία

Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή – Νέα νεκροψία διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών

Τη διενέργεια νέας νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου διέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου.

Ο άτυχος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου και ενώ ήταν ήδη αγνοούμενος από τις 19 του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kalymnos-news.gr, η νέα νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όπου θα μεταφερθεί η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής. Στη διενέργεια της νέας νεκροτομής δεν αποκλείεται να είναι παρών και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ως τεχνικός σύμβουλος εκ μέρους της οικογενείας του Νίκου. Η οικογένεια του φοιτητή είχε υποβάλει αίτημα την περασμένη Τετάρτη για την πραγματοποίηση νέας νεκροψίας από τον κ. Κουτσάφτη, το οποίο όμως είχε απορριφθεί από τον Εισαγγελέα Κω.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, που πραγματοποίησε την πρώτη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος του 21χρονου προήλθε από δυστύχημα: «Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις, σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ, διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι το σώμα του άτυχου φοιτητή, που έφερε εκδορές, είχε μετακινηθεί. Ωστόσο την Τρίτη τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατος του Νίκου δεν ήταν ακαριαίος, αλλά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και ότι το σώμα του μετακινήθηκε, λόγω της καταρρακτώδους βροχής, στο μεσοδιάστημα που ο φοιτητής αγνοείτο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet