Ανώγεια: Βασάνιζαν επί δύο ώρες ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν
Κοινωνία

Ανώγεια: Βασάνιζαν επί δύο ώρες ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν

Σοκαρισμένη και οργισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το πρωτοφανές περιστατικό ληστείας που συνέβη στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, αφού κουκουλοφόροι βασάνισαν για πάνω δύο ώρες ηλικιωμένη.

Πρόκειται για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Κυριακής (23/2) μέσα στο σπίτι της από δύο κουκουλοφόρους άνδρες, που όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, τη βασάνισαν για πάνω από δύο ώρες, με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή.

Με την απειλή μαχαιριού, και έχοντας δέσει την ηλικιωμένη στον αργαλειό που διατηρεί στο σπίτι της, λεηλάτησαν το σπίτι, έσπασαν τα γυαλιά οράσεώς της και τη μάσκα οξυγόνου που χρησιμοποιεί για πρόβλημα υγείας που έχει. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η ηλικιωμένη, οι δύο άνδρες πρέπει να είναι από την ευρύτερη περιοχή, μιας και μιλούσαν ελληνικά με τοπική ντοπιολαλιά.

Ο κύριος Κεφαλογιάννης ζητάει από την αστυνομία να εντείνει τις όποιες προσπάθειές της για τον εντοπισμό των δραστών και παράλληλα να ενταθούν οι περιπολίες πεζών αστυνομικών ή περιπολικών στα Ανώγεια.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet