Απαγωγή 10χρονης: «Μιλούσε στο τηλέφωνο στα αγγλικά» – Έδωσε ονόματα η ανήλικη – Τι είπε στους αστυνομικούς
Κοινωνία

Απαγωγή 10χρονης: «Μιλούσε στο τηλέφωνο στα αγγλικά» – Έδωσε ονόματα η ανήλικη – Τι είπε στους αστυνομικούς

Με ονόματα φέρεται να μίλησε η 10χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη, «δείχνοντας» έτσι στους αστυνομικούς τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε η 33χρονη κατηγορούμενη, όσο κρατούσε την ανήλικη. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, το κορίτσι κατέθεσε την Πέμπτη 2/7, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε με την 33χρονη. Παρά τον φόβο και την αγωνία της, είχε το κουράγιο να παρατηρεί την 33χρονη κοκκινομάλλα και έτσι μπόρεσε να δώσει στην αστυνομία λεπτομέρειες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν συνεργοί πίσω από την απαγωγή της.

Ειδικότερα, η μικρή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο». 

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σαν γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά …;”», φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια.  

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση με τον μαύρο άντρα. «Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.   

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή. Το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.  

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σε βάρος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην σύζυγός της.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας κατέθεσε τη μήνυση μέσω του συνηγόρου του, Μπάμπη Αποστολίδη, χωρίς να παραστεί στα δικαστήρια.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης αρνείται όσα του καταλογίζει η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη, ότι δηλαδή την εξώθησε στην πορνεία και έπαιρνε τα χρήματα ο ίδιος, ενώ την καταγγέλλει για στοχοποίηση τόσο του ίδιου όσο και του ανηλίκου παιδιού τους.

«Φύλλο και φτερό» οι λογαριασμοί της 33χρονης

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που ξόδευε η 33χρονη κατηγορουμένη για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Στα χέρια τους έχουν αποδείξεις από εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών μέσα σε μία ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει να μιλάνε και πολλοί επιχειρηματίες και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το MEGA, η 33χρονη φέρεται σε μία ώρα να έκανε αγορές αξίας 1.800 ευρώ. 

Άξιο αναφοράς είναι ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν κενά στους διατραπεζικούς της λογαριασμούς, ενώ η ίδια δεν είχε καταβάλει τη διατροφή για την ανήλικη κόρη της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet