Απαγωγή 10χρονης: Περιέγραψε και τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο η ανήλικη-Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί της 33χρονης
Κοινωνία

Απαγωγή 10χρονης: Περιέγραψε και τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο η ανήλικη-Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί της 33χρονης

Για τρίτο πρόσωπο μίλησε η 10χρονη που απήχθη πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, περιγράφοντας στους αστυνομικούς κάποιον «μαύρο άνδρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της ανήλικης κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι «η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει».

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της ανήλικης από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με τη Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί της 33χρονης

Στο διαδίκτυο αναζητούν οι αρχές τους πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

«Η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας» υποστήριξε η 33χρονη

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet