Αποστολή… αγάπης στην UNESCO Πειραιώς & Νήσων από την ΕΛΤΑ Courier
Κοινωνία

Αποστολή… αγάπης στην UNESCO Πειραιώς & Νήσων από την ΕΛΤΑ Courier

Συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης που έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών ημερών η ΕΛΤΑ Courier, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά, εκπρόσωποι της εταιρείας βρέθηκαν το πρωί της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου 2017 στη Νίκαια, στην Unesco Πειραιώς και Νήσων, για να παραδώσουν… δέματα αγάπης, το αποτέλεσμα μιας συνέργειας με τη ΜΚΟ Wise Greece, που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ο εμπορικός διευθυντής, Ματθαίος Μαργέλος και οι υπεύθυνοι του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας της ΕΛΤΑ Courier, Βαγγέλης Τσιρώνης και Μαρία Μυλωνά, καθώς και η υπεύθυνη της Wise Greece, Μελίνα Ταπραντζή, παρέδωσαν στον πρόεδρο του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννη Μαρωνίτη, τα τελευταία τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τη συνέργεια της ΕΛΤΑ Courier με τη Wise Greece.

Ο κ. Μαρωνίτης ανέλαβε να ξεναγήσει τους εκπροσώπους της εταιρείας σε όλους τους χώρους της Unesco Πειραιώς και Νήσων, να τους ενημερώσει για τις δράσεις και τα πρακτικά προβλήματα του Συλλόγου, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους, μπροστά από τα δεκάδες δέματα με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μαρωνίτης παρέδωσε στον κ. Μαργέλο τιμητική πλακέτα για τη στήριξή της στο Δίκτυο Μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε η συνέργεια «Πρόσφερε αγάπη με κάθε δέμα», κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν συνολικά 4,7 τόνοι τροφίμων.

Παρά την ολοκλήρωση αυτής της δράσης η ΕΛΤΑ Courier θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία, καθώς όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωσή της: «Υπόσχεσή μας, να επαναλάβουμε παρόμοιες δράσεις. Στόχος μας, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερη βοήθεια. Αποστολή μας, εσείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet