Απόπειρα αρπαγής 13χρονης από τη Ραφήνα – Συνελήφθη ο δράστης
Κοινωνία

Απόπειρα αρπαγής 13χρονης από τη Ραφήνα – Συνελήφθη ο δράστης

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ένας 45χρονος επιχείρησε να απαγάγει ένα 13χρονο κορίτσι στην περιοχή της Ραφήνας, με την ανήλικη να αντιδρά ώριμα και να αποφεύγει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος προσπαθούσε για ώρα να πείσει την 13χρονη να μπει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του, μέσα στο οποίο βρέθηκαν -όπως αναφέρουν οι ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές- υπνωτικά χάπια. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία ότι θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα χάπια στην ανήλικη. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (28/05) σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας, την ώρα η ανήλικη κοπέλα έκανε βόλτα με το ποδήλατο της.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πλησίασε με το όχημά του την 13χρονη και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά. «Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ σπίτι», ήταν μία από τις φράσεις που φέρεται να χρησιμοποίησε προκειμένου να πείσει το παιδί να τον ακολουθήσει. Σε άλλη στιγμή φέρεται να είπε ότι «είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς έξω μόνη σου».

Παρά την επιμονή του, η 13χρονη κοπέλα κατάφερε να τον αποφύγει, πήγε σε κεντρικό σημείο κι άρχισε να φωνάζει, με τους περίοικους να αντιλαμβάνονται ότι η ανήλικη κινδυνεύει και να καλούν την Αστυνομία. Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει μέσα από τα στενά, οι πολίτες είχαν δει το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας και έδωσαν σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς που τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν.

Μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του είχε κρυμμένα υπνωτικά χάπια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 45χρονος είναι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα κατά το παρελθόν. Τον λόγο έχει πλέον έχει η Δικαιοσύνη. 

Η απόπειρα αρπαγής της ανήλικης έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο όχημα του 45χρονου βρέθηκαν χάπια βαλεριάνας, τα οποία εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι πολύ πιθανό να χορηγούσε στη 13χρονη κοπέλα. Μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παρενοχλήσει ξανά κατά το παρελθόν κάποιο ανήλικο παιδί. 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή του 45χρονου άνδρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet