Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας είναι η Αστυνομία
Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας είναι η Αστυνομία

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι Αστυνομία σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. Ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Open, ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει. Ακόμα σημείωσε ότι μάλλον μερικοί από αυτούς έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία κατά το παρελθόν.

Στη συνέχεια ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι πιστεύει πως σύντομα οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και με τον τρόπο δράσης τους δείχνουν ότι έχουν κάνει κάποια λάθη. Την ίδια στιγμή μίλησε για την κατάσταση που βρήκαν τον πιλότο οι πρώτοι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στην οικία, λέγοντας ότι ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είχε καταλάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.

Δεν άκουσαν τίποτα οι γείτονες 

Ο κ. Καλλιακμάνης ακόμα πρόσθεσε ότι οι γείτονες από το δίπλα σπίτι δεν άκουσαν απολύτως τίποτα. «Η κυρία δεν άκουσε τίποτα άλλο παρά τα γρυλίσματα του σκύλου γύρω στις 4:20» είπε χαρακτηριστικά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι χρησιμοποίησαν ένα ασημί περίστροφο και τέτοιο όπλο δεν τον προτιμούν όσοι κάνουν ληστείες, διότι δεν έχει δύναμη πυρός. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet