Γλυκά Νερά – Σύζυγος Κάρολαϊν: «Μαλώσαμε… Δεν κατάλαβα πώς το έκανα…»
reader.gr
Κοινωνία

Γλυκά Νερά – Σύζυγος Κάρολαϊν: «Μαλώσαμε… Δεν κατάλαβα πώς το έκανα…»

Οι συχνοί -το τελευταίο διάστημα- καυγάδες, που «κρύβονταν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες που έδειχναν ένα αγαπημένο ζευγάρι, ήταν ο λόγος που η 20χρονη Κάρολαϊν δολοφονήθηκε με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο από τον 32χρονο σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί τις τελευταίες 48 ώρες ήταν συντριπτικά για τον πιλότο.

Γι’ αυτό και όταν πέρασε τις πόρτες του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, ήταν σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα «σπάσει», θα ομολογήσει. Χρειάστηκαν περισσότερες από 7 ώρες προανακριτικής διαδικασίας για να γίνει αυτό, ωστόσο, όταν αυτό έγινε, ο 32χρονος πιλότος δεν σταμάτησε να μιλάει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader φέρεται να υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετοί καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι. Ένας απ’ αυτούς συνέβη και το μοιραίο βράδυ της 10ης προς 11η Μαΐου, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

«Μαλώσαμε… Δεν κατάλαβα πως το έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος, χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί ενώ η Κάρολαϊν έχασε τις αισθήσεις της συνέχισε να της πιέζει τη μύτη και το στόμα, μέχρι να σταματήσει η καρδιά της να χτυπά. Ένα έγκλημα που και μόνο στη σκέψη προκαλεί ανατριχίλα, καθώς λίγα μέτρα μακριά -ίσως και στο ίδιο δωμάτιο- βρίσκονταν το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Ο 32χρονος πιλότος ανέφερε αναλυτικά στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών τι συνέβη το μοιραίο βράδυ και τάραξε τόσο τον ψυχισμό του ώστε να φτάσει σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Το ζευγάρι είχε έναν ακόμη -από τους όλο και πιο συχνούς- καυγάδες, με την 20χρονη Κάρολαϊν να ανακοινώνει ότι σκοπεύει να φύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό τους. Ήταν τέτοια η ένταση του καυγά, που η νεαρή μητέρα είχε απομονωθεί στη σοφίτα και ο σύζυγος της είχε παραμείνει στο ισόγειο της διώροφης μεζονέτας. Μάλιστα, φαίνεται να συνεχίστηκε ακόμη και με μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, ένα ακόμη στοιχείο που «έδεσε» την υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ.

Κάποια στιγμή, λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα (σ.σ.: μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει η ακριβής ώρα θανάτου που είχε σημειώσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών) φαίνεται να βγάζει και να καταστρέφει τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό σύστημα του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που είχε στο σπίτι της φρίκης. Ανεβαίνει στη σοφίτα και ορμά στη σύζυγο του, κλείνοντας με το πουλόβερ της και τα χέρια του τις αναπνευστικές της διόδους (στόμα και μύτη) με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Όσον αφορά το άλλοθι που σκαρφίστηκε, ήταν «καρμπόν» η κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς ο συνάδελφος και εκπαιδευτής του στα ελικόπτερα, ο οποίος είχε όντως πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη σύζυγό του στο Αλεποχώρι. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αστυνομικούς, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet