Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον οδηγό της νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό
Κοινωνία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον οδηγό της νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον 64χρονο οδηγό της νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στη Λεωφόρο Κηφισού.

Εκτός από τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ο εισαγγελέας άσκησε επίσης δίωξη και για ακόμα τρία αδικήματα, της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της σωματικής βλάβης, της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και τη χρήση παράνομου πιστοποιητικού.

Ο 64χρονος οδηγός του βαρέως οχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής σε δύο ανθρώπους (64 και 60 ετών), ενώ μία 34χρονη γυναίκα παλεύει στη ΜΕΘ του «Αττικού» Νοσοκομείου για να επιβιώσει, φάνηκε χθες, Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, να μην έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μόλις κατέβηκε από τη νταλίκα, μετά το δυστύχημα, έδειχνε εντελώς χαμένος. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την προανάκριση στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός ο οδηγός -ισχυρισμός που καταρρίφθηκε αμέσως-.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν οδηγούσα εγώ. Δεν το έκανα εγώ, αλήθεια σας λέω», ήταν τα πρώτα λόγια του 64χρονου στους αστυνομικούς, αλλά μετά «δεν κατάλαβα πώς έχασα τον έλεγχο του φορτηγού». Η θέση του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε τόσο στον επιτόπιο έλεγχο με το μηχάνημα της ΕΛ.ΑΣ. όσο και σε εξετάσεις (αίμα, ούρα) που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο, τα αποτελέσματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet