«Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση» λέει η μητέρα που άφησε το βρέφος της σε παραλία της Πάτρας
Κοινωνία

«Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση» λέει η μητέρα που άφησε το βρέφος της σε παραλία της Πάτρας

«Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 27χρονη μητέρα που άφησε το βρέφος της σε παραλία της Πάτρας, όπου και πέθανε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Γέννησα πριν δυο ημέρες με καισαρική. Χθες το βράδυ πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας. Μετά πήγα στο σπίτι όπου ζω με τη μητέρα μου. Εκεί με βρήκαν και με έφεραν στο λιμεναρχείο».

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι τραγική» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας, Γιάννης Αποστολόπουλος στο Star. «Πήγε μόνη της στο νοσοκομείο χωρίς κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού, απλώς έχοντας ενημερωθεί πως είναι η τελευταία μέρα της κύησης, γέννησε με καισαρική τομή, εντελώς μόνη, χωρίς κανένα συγγενικό πρόσωπο. Κανείς δεν ήξερε ότι είναι καν έγκυος, ούτε ο βιολογικός πατέρας ούτε οι γονείς της. Είναι ανύπαντρη και το παιδί ήταν καρπός μιας σχέσης λίγων μηνών. Δεν κατάφερε να μου δώσει μια καθαρή απάντηση στο γιατί άφησε το παιδί στην παραλία» είπε ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο συνήγορος της 27χρονης απέδωσε αυτή την πράξη στο αίσθημα της ντροπής λόγω της απουσίας του βιολογικού πατέρα, αλλά και της άγνοιας του περιβάλλοντός της για την εγκυμοσύνη της. «Ήταν εντελώς μόνη της σε αυτή τη συνθήκη, ενώ έχει οικογένεια η οποία μάλιστα δεν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα» τόνισε.

Το βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο με κουβέρτα ενώ το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεβράστηκε στην ακτή. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο patrastimes.gr αυτόπτης μάρτυρας, το βρέφος όταν βρέθηκε φορούσε φόρμες και αρχικά ο άνδρας που το εντόπισε το πέρασε για κούκλα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet