«Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας», λέει φίλος της 29χρονης που βρέθηκε νεκρή σε Παιδιατρική Κλινική
Κοινωνία

«Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας», λέει φίλος της 29χρονης που βρέθηκε νεκρή σε Παιδιατρική Κλινική

«Η κοπέλα δεν είχε τίποτα», δήλωσε ένας στενός φίλος της 29χρονης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή σε θάλαμο Παιδιατρικής Κλινικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου συνόδευε το ανήλικο παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.

Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.

Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, μιλώντας στο Star δήλωσε για το τραγικό συμβάν:

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε και λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι».

Στενός φίλος της 29χρονης, από την πλευρά του, μιλώντας επίσης στο Star είπε ότι η άτυχη γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Τίποτα, τίποτα δεν είχε η κοπέλα, η κοπέλα δεν είχε τίποτα τίποτα, γι’ αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι. 29 χρονών παιδί».

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο την υπόθεση θα διαφωτίσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται την Τετάρτη 20/5.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet