Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Για ένα παρκάρισμα η διαφωνία – Απολογείται ο γιος του 63χρονου
Intime.gr
Κοινωνία

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Για ένα παρκάρισμα η διαφωνία – Απολογείται ο γιος του 63χρονου

Ένα παρκάρισμα φαίνεται ότι ήταν η αιτία του διπλού φονικού στα Ανώγεια και όχι οι κτηματικές διαφορές που είχαν λυθεί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές -που είχαν λυθεί προ πολλού- αλλά ένα παρκάρισμα.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και έπειτα πιάστηκαν στα χέρια. Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου. Ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο διάβα του και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες φαίνεται να είπε: «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε».

Προσπάθησε να τον σταματήσει και σύμφωνα με την ιαστροδικαστική έκθεση ο 63χρονος φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο κάτι που δείχνει ότι πριν ο Ξυλούρης τον πυροβολήσει τον χτύπησε προκειμένου να καταφέρει να μπει στο σπίτι του.

Ο γιος του 63χρονου ήταν εκείνη την ώρα στο μπάνιο. Ακούγοντας τις φωνές της μητέρας του και τον πυροβολισμό πήρε το δικό του όπλο και πυροβόλησε 7 φορές τον Γιώργο Ξυλούρη. Μάλιστα μία σφαίρα βρήκε στο πόδι έναν άλλο κάτοικο των Ανωγείων.

Μετά το συμβάν ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε παρουσία των δικηγόρων του λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής.

Υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται ο γιος του 63χρονου

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο γιος του 63χρονου Λευτέρης Καλομοίρη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκοτώσει τον πατέρα του.

Όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί ποδός καθώς την ίδια ώρα θα τελεστεί η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη στ’ Ανώγεια.

Συγκλονίζουν η κόρη και η αδερφή του 63χρονου: «Θυσιάστηκε για το παιδί του»

«Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν ότι θυσιάστηκε για το παιδί του», δήλωσε η κόρη του 63χρονου που έχασε τη ζωή του στο διπλό φονικό στα Ανώγεια, με την αδερφή του θύματος να κάνει λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο.

Στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησαν η αδελφή και η κόρη του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, τους ενός εκ των δύο θυμάτων από το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

«Πώς έγινε; Ναι, μακάρι να ‘ξερα», δήλωσε αρχικά εμφανώς συγκλονισμένη η αδελφή του θύματος, ενώ σε ερώτηση αν είχαν καυγάδες και αν υπήρχε προηγούμενη αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο οικογένειες, απάντησε:

 «Όχι, όχι, όχι. Μα πολύ φιλήσυχος ο Λευτέρης. Δεν ήξερε, μόνο μαντινάδες να βγάζει κι αθώος ήταν. Ποτέ δεν τσακώθηκε με κανέναν. Ήταν πολύ καλός, πολύ φιλήσυχος άνθρωπος… Μόνο να βγάζει μαντινάδες και να χορεύει, να διδάσκει παιδιά και δάσκαλος και όλα. Δεν ήξερε πότε το κακό, δεν πάτησε μυρμήγκι ποτέ. Την οικογένειά του, τρία κορίτσια, δυο αγόρια, πολύ καλά παιδιά, τώρα όλα διαλύθηκαν». 

 Σε κατάσταση σοκ και η κόρη του θύματος, η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ να σου πω την αλήθεια, αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν άδικο όλο αυτό, άδικο. Ο πατέρας μου έφυγε άδικα.  Ήταν άδικο και για τους δύο, έφυγαν δύο ψυχές άδικα και για τον κάθε άνθρωπο που φεύγει με αυτόν τον τρόπο. Αυτό έχω να πω. Το μόνο που έχω να πω για τον πατέρα μου, ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, ηθικός, αγαπητός στον κόσμο. Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν ότι θυσιάστηκε για το παιδί του».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet