Δολοφονία Τοπαλούδη: Σε έντονα φορτισμένο κλίμα η δίκη – Στο νοσοκομείο η μητέρα
Κοινωνία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Σε έντονα φορτισμένο κλίμα η δίκη – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Νωρίτερα, σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε έντονη αδιαθεσία, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που υπέστη, καταθέτοντας στο δικαστήριο.

Υποβασταζόμενη κατά την κατάθεσή της, η μητέρα της 21χρονης, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, τόνισε ότι το παιδί της ήταν καλό, φιλότιμο, είχε αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ήταν της προσφοράς.

Η ίδια στράφηκε κατά των κατηγορουμένων που τους αποκαλούσε «κοπρόσκυλα και καρκινώματα…».

«Αυτοί τι απολογία θα δώσουν; Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή, ούτε καρδιά έχουν, είναι γεννημένα τέρατα!» ανέφερε.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε από το δικαστήριο την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων και την επιβολή της ποινής των δις ισοβίων.

«Μου καταστρέψανε τη ζωή μου. Θέλω να καταδικαστούν με την πιο ψηλή ποινή, δεν μπορεί να παρακαλάει το παιδί και να μην δείχνουν έλεος. Βρεθήκανε δύο ανθρωπόμορφα τέρατα να αφαιρέσουν τη ζωή του παιδιού μου» τόνισε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, μετά το έγκλημα, βοήθησαν οι συγγενείς του Έλληνα κατηγορουμένου για τη μεταφορά του πτώματος.

Όταν ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας φώναζε, λέγοντας ότι θέλει να δει τα πρόσωπα των κατηγορουμένων, οι οποίοι κάθονταν πίσω από αστυνομικούς.

«Θέλω να δω τις φάτσες τους, το δικαιούμαι» ξέσπασε η μητέρα. «Δις ισόβια, δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ… Θα τους σκοτώσω εγώ, αν δεν τους βάλουν ισόβια. Εγώ θα την κάνω τη δουλειά» φώναζε, λέγοντας «η Ελένη ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου, χάρηκα όταν τη γέννησα».

Ο πατέρας

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του θύματος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και δεν ήταν λίγες οι φορές που η φωνή του «έσπαγε» όταν αναφερόταν στην Ελένη.

«Άδικα έχασε τη ζωή του ένα παιδί, με όνειρα για το μέλλον του, να έκανε ένα μεταπτυχιακό ίσως. Προσπαθήσαμε να τη μεγαλώσουμε με νύχια και δόντια. Της μάθαμε να αγαπάει τον συνάνθρωπο, να σέβεται το διαφορετικό. Σήμερα η Ελένη Τοπαλούδη είναι εδώ παρούσα και θα είμαι πάντα στην καρδιά μας!» κατέθεσε ο πατέρας της στη δίκη.

«Η κόρη μας ήταν παιδί μεγαλωμένο με αξίες. Φοιτούσε, δεν αδιαφορούσε. Είχε περάσει 36 μαθήματα. Στις 26/11/2018, Δευτέρα, μίλησα τελευταία φορά εγώ μαζί της και την Τρίτη 27/11/2018 η μητέρα της… Από την Πέμπτη το βράδυ μάς είχαν ζώσει φίδια. Μετά από λίγη ώρα, μας πήραν τηλέφωνο από το Α.Τ στο Διδυμότειχο. Μου έδειξαν τη φωτογραφία με τατουάζ στο πόδι της. Πήγαμε στη Ρόδο. Στις 30 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε ότι ήταν η Ελένη. Εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Εγώ  δεν μπόρεσα να πάω στο νεκροτομείο. Πήγε ο αδελφός μου. Έφυγε κόσμος κάτω από πόδια μας», συνέχισε ο πατέρας.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ράγισε καρδιές όταν αναφέρθηκε στη στιγμή, μετά το έγκλημα, όταν πήγε στο σπίτι του θύματος, για να μαζέψει τα πράγματά της.

«Το πιο συγκλονιστικό ήταν όταν πήγαμε στο σπίτι του παιδιού μας. Το πλυντήριο ήταν αναμμένο. Είχε αφήσει ένα μισοφαγωμένο μήλο στο ψυγείο και μισή τσίχλα. Θα γύριζε το παιδί μας, δεν είχε κανονίσει κάτι! Με ποτάμια στα μάτια προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πράγματά της» είπε ο κ. Τοπαλούδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεταφορά της σορού του παιδιού του με το αεροπλάνο από τη Ρόδο στο Διδυμότειχο.

«Ευχόμουν να ανέβει ο κυβερνήτης πιο ψηλά, μήπως και το σώμα της συναντήσει την ψυχή της και ξαναζωντανέψει» είπε.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet