Δολοφονία 80χρονης: Βίαιος κι ικανός για όλα ο άντρας που ψάχνει η αστυνομία
Κοινωνία

Δολοφονία 80χρονης: Βίαιος κι ικανός για όλα ο άντρας που ψάχνει η αστυνομία

Σε Ελλάδα κι εξωτερικό αναζητούν οι αρχές το φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της άτυχης ηλικιωμένης. Αρνείται κάθε συμμετοχή στη ληστεία και τη δολοφονία η Βουλγάρα συγκατηγορούμενή του.

Τον Έλληνα με τα αρχικά Γ.Δ. αναζητά η αστυνομία σε Ελλάδα κι εξωτερικό ως τον δράστη τηςδολοφονίας της άτυχης 80χρονης στον Πειραιά. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, ικανό για όλα. Συγκατηγορούμενή του είναι και μία 39χρονη Βουλγάρα, που φέρεται να ήταν μαζί του στο σπίτι της ηλικιωμένης κατά τη διάρκεια της ληστείας και της δολοφονίας της ηλικιωμένης και κρατείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης του ζευγαριού, οι δυο τους ήρθαν από το σπίτι της το ίδιο βράδυ, μετά τη δολοφονία. Εκείνος τη ρώτησε αν είχε δει τηλεόραση και ήξερε για τη δολφονία. «Σκότωσα μια κ….γρια», μου είπε. «Μου είπε ότι μπήκε στο σπίτι και τη σκότωσε γιατί δεν του έλεγε που είναι τα λεφτά. Μου ζήτησαν χρήματα για να φύγουν στη Βουλγαρία. Η κοπέλα έτρεμε. Τον φοβόμουν γιατί μου είχε κάνει ξανά κακό. Μου είχε κάψει το αυτοκίνητο. Ήταν βίαιος και φοβόμουν μην μου ξανακάνει κακό», τόνισε η μάρτυρας, φίλη του ζευγαριού.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της 39χρονης ισχυρίζεται ότι η εντολέας της δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της 80χρονης. Τέσσερις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία το ζευγάρι έφυγε για τη Βουλγαρία. Η γυναίκα επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία. Παραδέχεται ότι μετέφερε τον δράστη στο σπίτι της ηλικιωμένης, χωρίς, ωστόσο, να μπει και η ίδια σ’ αυτό. Όταν τον είδε αρκετές ώρες αργότερα, της περιέγραψε πώς μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης και πώς τη σκότωσε.

«Είχε χρησιμοποιήσει μια σανίδα για να ανέβει στο μπαλκόνι της γριάς. Μόλις ανέβηκε στο μπαλκόνι, χτύπησε το ρολό και η γριά του άνοιξε. Μόλις μπήκε στο σπίτι, μου είπε ότι τη χτύπησε με τα χέρια του, γιατί δεν καθόταν καλά. Την έδεσε κι άρχισε να ψάχνει το σπίτι. Δεν είχε τίποτα να πάρω, μου είπε. Τον ρώτησα αν τη χτύπησε πολύ και μου είπε ότι αυτό δεν σε νοιάζει. Πούλησε τα δύο δαχτυλίδια και πήρε 39 ευρώ. Μέχρι να φύγουμε για τη Βουλγαρία, μου είπε να μην κυκλοφορών για να μη με πιάσει η αστυνομία. Του είπα ότι δεν είχα κάνει κάτι κακό».

«Δεν προκύπτει ούτε δικό της DNA ούτε δικά της αποτυπώματα. Δεν προκύπτει η φυσική της παρουσία στον τόπο του εγκλήματος», τονίζει η δικηγόρος της 39χρονης,

Να σημειώσουμε ότι για την ίδια δολοφονία κατηγορούνται άλλα δύο άτομα. Ο γείτονας της ηλικιωμένης ως ηθικός αυτουργός κι ένας αλλοδαπός που φιλοξένησε τον φερόμενο ως δράστη μετά τη δολοφονία. Ο γείτονας παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ο δράστης τον ρωτούσε αν έχει λεφτά στο σπίτι της η άτυχη 80χρονη.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet