Ελασσόνα: «Ντελιβεράς» μετά από τροχαίο έπεσε πάνω σε μαθήτριες
Κοινωνία

Ελασσόνα: «Ντελιβεράς» μετά από τροχαίο έπεσε πάνω σε μαθήτριες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι που πραγματοποιούσε delivery, με αποτέλεσμα ο οδηγός να πέσει επάνω σε μαθήτριες και να τις τραυματίσει.

Συγκεκριμένα, η σύγκρουση του αυτοκινήτου με το μηχανάκι είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός χάσει την ισορροπία του και να πέσει πάνω στις μαθήτριες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλο.

Κατά τη σύγκρουση με τις μαθήτριες, που εκείνη την ώρα διέσχιζαν τον δρόμο, ένα κορίτσι τραυματίστηκε στο πόδι της, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά (μώλωπες κτλ).

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, στελέχη της οποίας κατέγραψαν το συμβάν, ενώ στο σημείο κατέφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει αρχικά τα παιδιά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση από τους γιατρούς, ενώ και ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο εν λόγω νοσοκομείο.

Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Πηγή: elassona-city.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet