Εντοπίστηκε η μητέρα που άρπαξε το 14 μηνών παιδί της από το «Παίδων»
Κοινωνία

Εντοπίστηκε η μητέρα που άρπαξε το 14 μηνών παιδί της από το «Παίδων»

Στην περιοχή της Κυψέλης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2018 η 35χρονη μητέρα η οποία αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. γιατί το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου άρπαξε το 14 μηνών βρέφος της -παρά την απαγόρευση που της είχε επιβληθεί- από το Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία».

Η αρμόδια εισαγγελέας είχε δώσει εντολή στην Αστυνομία για τον άμεσο εντοπισμό της, προκειμένου το παιδί της, που είχε γλιτώσει από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας στην πλατεία Αττικής στις 24 Ιανουαρίου, να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειώσουμε πως όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, η 35χρονη μητέρα είχε μαζί και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της.

Σημειώνεται ότι εναντίον της γυναίκας έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. καθώς το παιδί είχε εντοπιστεί μόνο του κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής.

Το παιδί μεταφέρθηκε ξανά στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet