Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά σε κλοπές – διαρρήξεις, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Η οργάνωση δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομόνοιας.

Συνελήφθησαν 138 άτομα, από τα οποία τα 93 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και 45 για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Πέραν των συλληφθέντων, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 21 αλλοδαποί, ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης και αναζητούνται ακόμα 54 αλλοδαποί, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων να ανέρχεται σε 213 άτομα.

Οι συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση εμπλέκονται σε περισσότερες από 320 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών – διαρρήξεων.

Κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως πάνω από 350 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 300 κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης μαχαίρια, στιλέτα, διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ και 60 συσκευασίες κάνναβης έτοιμες προς διάθεση στην παράνομη αγορά ναρκωτικών σε διάφορες «πιάτσες».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet