Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του ζευγαριού
Κοινωνία

Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του ζευγαριού

Ιδιαίτερα μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο νησί της Ικαρίας με την ΕΛ.ΑΣ., την Πυροσβεστική και τον στρατό να βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού. Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο δωμάτιο του ζευγαριού βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα στελέψη του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σάμου εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού, στο δωμάτιο όπου διέμενε στην περιοχή του Κεραμέ. Πλέον αναμένεται να διαπιστωθεί αν οι κηλίδες προέρχονται από κάποιο χτύπημα ή από φυσικά αίτια, όπως ρινορραγία.

Επίσης οι αστυνομικοί συλλέγουν ρούχα και αντικείμενα από το δωμάτιο του ζευγαριού. 

Οι Αρχές έχουν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 34χρονη μίλησε με τον σύζυγό της το πρωί της Δευτέρας. 

Η 34χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher είχε επισκεφτεί την Ικαρία στις 3 Αυγούστου, μαζί με τον Κύπριο σύζυγό της. Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο στον οικισμό Κεραμέ, ενώ τη Δευτέρα είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κύπρο. 

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 38χρονος, η αστροφυσικός έλειπε από το δωμάτιο και επικοινώνησε μαζί της μέσω τηλεφώνου. Η γυναίκα του είπε πως είχε πάει για τρέξιμο. 

Η ώρα πέρασε και ο 38χρονος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, ωστόσο δεν κατάφερε να την εντοπίσει. Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της. 

Το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε. 

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίζεται και την Τρίτη, ενώ οι αρμόδιες Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τον σύντροφό της, αλλά και άτομα που ενδεχομένως μπορεί να συνάντησαν την γυναίκα όταν βγήκε να τρέξει. 

Η εξαφάνιση της 34χρονης έχει προκαλέσει και μεγάλη διαδικτυακή κινητοποίηση, με τους συγγενείς και τους φίλους της να απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν στις έρευνες.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet