Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Η μαρτυρία που «έκαψε» την 33χρονη και οι έρευνες για κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων
Κοινωνία

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Η μαρτυρία που «έκαψε» την 33χρονη και οι έρευνες για κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας που φέρεται να απήχθη, να ναρκώθηκε και να κακοποιήθηκε από 33χρονη γυναίκα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά το τηλεφώνημα ενός άνδρα στην ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος «έδειξε» την 33χρονη.

«Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία», δήλωσε ο άνδρας στο MEGA.

Κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων ερευνούν οι Αρχές

Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε προκύπτει ότι η ανήλικη έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την 33χρονη και στο πλαίσιο αυτό οι εισαγγελικές Αρχές δεν αποκλείουν να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής, αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή.

Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet