Επίθεση με βιτριόλι: Δεν έχει καταγραφεί στα βίντεο η «γυναίκα με τα μαύρα»
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν έχει καταγραφεί στα βίντεο η «γυναίκα με τα μαύρα»

Αν και οι πρώτες πληροφορίες και κατά τα πρώτα λόγια της 34χρονης, δράστης της επίθεσης με βιτριόλι ήταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το οπτικοακουστικό υλικό που έχει φτάσει στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, σε κανένα από τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καταγραφεί το πρόσωπο του δράστη, ενώ δεν αποκλείεται αυτός τελικά να ήταν άνδρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε νέα επικοινωνία που είχε μέσω τηλεφώνου το θύμα με τους αστυνομικούς, επανέλαβε ότι δεν θυμάται τίποτα και δεν ξέρει τι συνέβη. Ωστόσο την Κυριακή αναμένεται να μιλήσει εκ νέου και από κοντά με τους αστυνομικούς, ώστε και η παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως θυμηθεί η άτυχη γυναίκα να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Η ποσότητα του καυστικού υγρού θα μπορούσε να την έχει σκοτώσει»

«Η ποσότητα του καυστικού υγρού θα μπορούσε να την έχει σκοτώσει» δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μιλώντας σε εκπομπή του Open για τις κατηγορίες που θα αποδοθούν στη φερόμενη ως δράστη της επίθεσης ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι θα μπορούσε να ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς η ποσότητα του καυστικού υγρού θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την 34χρονη γυναίκα.

«Κάνουν μεγάλες προσπάθειες οι γιατροί.  Είναι παντού καμένη, έχει πάρα πολλά τραύματα, εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι ακόμα σε σοκ, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Εγώ μίλησα μαζί της και τη ρώτησα αν γνωρίζει την κοπέλα που της επιτέθηκε, μου είπε ότι δεν τη γνωρίζει και ότι δεν είχε γενικά κανένα προηγούμενο» επεσήμανε και τόνισε ότι το θύμα δεν είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet